IMALA ODNOSE SA OČUHOM, ONO ŠTO JE REKLA MAJCI DOTUKLO JE: "Bol je bila neopisiva"
Foto: Prinstcreen

sablasnuta

IMALA ODNOSE SA OČUHOM, ONO ŠTO JE REKLA MAJCI DOTUKLO JE: "Bol je bila neopisiva"

Bio je jako brižan prema obe i bila je, kaže, sretna što joj kćer u životu ima očinsku figuru, sve dok nije jedan dan otkrila što se stvarno događa...

Objavljeno: 15:46h

Laknulo mi je što se moj drugi muž slagao s mojom kćeri tinejdžerkom, no nisam mogla ni zamisliti da će deset godina kasnije njih dvoje završiti zajedno. Otac joj je umro kada je imala samo pet godina i od tada smo bile same sve dok nisam upoznala svog drugog muža.

Zajedno smo proveli 12 godina, a na početku nismo žurili. Meni su trebale dve godine da ga uopšte upoznam sa svojom kćeri jer nisam želela da prekinemo pa ona bude povređena.

Kad su se upoznali ona je imala 11 godina, a on 44 i uskoro su se jako zbližili, a ja sam bila presrećna što ponovno imam svoju malu porodicu..., napisala je jedna žena u pismu terapeutkinji za The Sun.

Prekid je uvek težak i bolan, bez obzira na to s koje ste strane, odnosno, jeste li vi osoba koja ostavlja ili ste ostavljeni. Odbacivanje zajedničkih planova može ostaviti vrlo gorak okus u ustima. On je, kaže, prema obe bio brižan i pun podrške, a njenoj je kćeri pomagao i s učenjem i školskim zadacima. Zajedno su išli i u duge šetnje, a ona bi ostala kod kuće i spremala večeru. Bila je jako srećna što je njena kćer imala očinsku figuru u životu i što je našla muškarca koji se prema njoj tako dobro odnosi, no kad se pre nekoliko nedelja vratila kući, vrata njegovog ormara bila su otvorena, a odeće mu nije bilo.

Seks
foto: Profimedia

- To je bilo jako čudno ali nisam ni mogla zamisliti ono što se zapravo događalo. Sve sam saznala kasnije toga dana kada mi je kćer poslala poruku u kojoj je napisala da njih dvoje nikada ni nisu imali odnos oca i kćeri već su zaljubljeni.

Isprva sam mislila da je to neka bolesna šala ali nisu odgovarali na moje poruke i pozive dve nedelje. Bol je neopisiva i ne znam što da radim - napisala je terapeutkinji.

- Žao mi je. Ovo je najgora situacija u kojoj ste se mogli naći. Naravno, ono što je vaš muž učinio je grozno, no pokušajte ne kriviti svoju kćer. Iako je ona sada odrasla osoba, kad su se upoznali bila je još jako mlada i moguće je da je on uticao na nju. Bila je ranjiva, posebno jer je izgubila svog biološkog oca i on je to verovatno iskoristio.

U ulozi njenog očuha je bio u moćnoj poziciji i to je iskoristio na najgori mogući način. Sigurno ste razočarani ali ne dopustite da vam se uništi odnos s kćeri, posebno jer vas ona sad treba više nego ikad. Ako vama ne odgovara na poruke i pozive, možda postoji neki član porodice s kojim bi htela razgovarati? Takođe, možete i vi razgovarati s nekim profesionalcem, ako smatrate da vam je to sada potrebno - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.