TAJNA UREDNOG DOMA LEŽI U OVE 3 SVAKODNEVNE RUTINE: Stručnjakinja se vodila ovim PRAVILIMA, pa podelila savete
Kuća, Foto: Printscreen/TikTok/ skylar_toth

čistoća

TAJNA UREDNOG DOMA LEŽI U OVE 3 SVAKODNEVNE RUTINE: Stručnjakinja se vodila ovim PRAVILIMA, pa podelila savete

Potrebno je samo malo vremena i vaša kuća će biti uredna i čista bez puno muke.

Objavljeno:

Nije lak zadatak dom održavati urednim i čistim. Ponekad nemamo vremena zbog svih obaveza, a nekada nam se jednostavno ne da.

No, jedan stručnjak za organizaciju je podelila tri jednostavne stvari koje svakodnevno radi kako bi osigurala da joj dom bude čist i uredan, a za to uopšte ne treba mnogo vremena.

Kako piše The Sun, Skajler Tot podelila je svoje savete u videu koji je objavila na Tik Toku. Njen prvi savet je da svaki dan odvojite 15 minuta za obavljanje jednostavnih stvari kao što je pospremanje kreveta, čišćenje radne površine u kuhinji i pranje suđa. Ono što još možete napraviti u razdoblju od 15 minuta je zalivanje svih sobnih biljaka koje imate, i brzinsko brisanje prašine s polica ako za to imate vremena. Drugi savet je da napravite raspored čišćenja i osigurate da se toga pridržavate. Za izradu rasporeda samo navedite koje čišćenje i kakvu organizaciju planirate raditi svaki dan. Rasporedite različite prostorije koje ćete organizirati i očistiti, i polako sređujte jednu po jednu.

Treći savet je da ne dopustite da se stvara nered. Kada operete suđe, potrudite se da ga osušite i odmah pospremite. Ista stvar je i s rubljem. Kada ga operete što pre ga i osušite i pospremite u ormar. Neće vam oduzeti tako puno vremena, a prostor će izgledati puno čišće. Ako sledite ove savete, dom će vam uvek izgledati uredno i čisto, a sve što treba je držati se rutine.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.