KAKO OBRISATI PROZORE DA SE CAKLE: „Čarobni“ brisač za pranje BEZ prljanja ruku!
Ilustracija, Foto: Promo

Online kupovina - Brisač za staklo

KAKO OBRISATI PROZORE DA SE CAKLE: „Čarobni“ brisač za pranje BEZ prljanja ruku!

Dakle, nema nošenja kofi sa vodom, bezbroj krpa, sunđera za sapunjanje, nema kvašenja ruku, kao ni saginjanja i krivljenja kičme

Objavljeno: 07:15h

Sunčani dani se nižu jedan za drugim i vreme za generalno sređivanje kuće koje, između ostalog, podrazumeva i čišćenje prozora umrljanih od kiše prepune žutog peska koji nas je nervirao ovih dana. Pogledajte OVDE kako to da uradite na jednostavan način i bez mnogo maltretiranja.

Oni koji ne vole da troše mnogo vremena na pospremanje kuće, a istovremeno vole da im je u kući uvek čisto i uredno, znaju da je BRISAČ 3 U 1 nešto najpraktičnije što su ikada mogli da koriste za prozore.

Zašto?

Zato što on u sebi ima REZERVOAR za vodu i/ili sredstvo za čišćenje koje nanosite na staklo aktiviranjem pumpice, MIKROFIBER KRPU (lako se skida i pere u mašini) koja služi da nasapunjate prozore i GUMENI DEO kojim skidate tečnost i završavate pranje.

Dakle, nema nošenja kofi sa vodom, bezbroj krpa, sunđera za sapunjanje, nema kvašenja ruku, kao ni saginjanja i krivljenja kičme. Možete da ga poručite ili online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po vrlo POVOLJNOJ CENI!

Čišćenje prozora
foto: Promo

Prsnete, nasapunjate, skinete suvišnu penu ili vodu sa stakla, i to je sve! Može da se koristi za prozore na kući, autu, za izloge.

Požurite, jer količine su ograničene - sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po SNIŽENOJ CENI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.