MAGIČNI RITUALI FENG ŠUI-A: Veruje se da ako večeras OVAKO zamislite želju, OSTVARIĆE SE !
Feng Šui, Foto: Profimedia

Feng šui

MAGIČNI RITUALI FENG ŠUI-A: Veruje se da ako večeras OVAKO zamislite želju, OSTVARIĆE SE !

Feng šui poznat još kao i geomantija, predstavlja drevnu kinesku veštinu koja korišćenjem energije stvara harmoniju između individue i njenog okruženja, kao i tehniku uređenja životnog prostora, metod osmišljavanja okruženja, kao i pravilnim raspoređivanjem prostora i nameštaja.

Objavljeno:

Ukoliko verujete u drvnu kinesku veštinu, donosimo vam neobični način kako da ostvarite svoje želje.

Feng šui poznat još kao i geomantija, predstavlja drevnu kinesku veštinu koja korišćenjem energije stvara harmoniju između individue i njenog okruženja, kao i tehniku uređenja životnog prostora, metod osmišljavanja okruženja, kao i pravilnim raspoređivanjem prostora i nameštaja. Blisko je povezan sa taoizmom.

Međutim, osim veze sa prostorom, feng šuji vezuje se i da druge rituale i verovanja, koji se vezuju za verovanja, karmu i pozitivnu energiju.

Kako zamisliti želju ?

Da bi vam se ispunila određena želja, prema feng šuji verovanju, ovaj jednostavni ritual će vam pomoći u tome. Potrebno je da imate nekoliko balona u yang crvenoj boji koji ćete pustiti kada je nebo vedro. Takođe, baloni mogu biti žute, bele ili ljubičaste boje.

Nemojte koristiti plave, zelene ili crne balone jer oni predstavljaju i oslobađaju yang i ying energiju. Svoju želju napišite na balon i pustite ga da odleti. Prema feng šuiju veruje se da će se želja veoma brzo ispuniti.

(Espreso/MagazinNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.