REŠITE IH SE! Ove stvari privlače negativnu energiju, ako ih imate kraj sebe odmah IH BACITE
Devojka, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

REŠITE IH SE! Ove stvari privlače negativnu energiju, ako ih imate kraj sebe odmah IH BACITE

Ove stvari treba izbaciti iz doma, ističu feng šui stručnjaci.

Objavljeno:

Stručnjaci za feng šui ističu da neke predmete ne bi trebalo uopšte držati u kući, pošto crpe pozitivnu energiju.

Ove stvari treba izbaciti iz doma, ističu feng šui stručnjaci.

1. Stare, pohabane i slomljene stvari -Ukoliko želimo da nešto novo i pozitivno uđe u naš dom, moramo se osloboditi onog starog i osloboditi prostor. To je jedini način da dobra energija cirkuliše kroz dom.Kada je dom pretrpan stvarima koje su slomljene i ne funkcionišu, tako ni naša životna polja neće funkcionisati kako bismo želeli.Zato izbacite iz kuće staru odeću i obuću koja vam više ne koristi, slomljen nakit i naočare, stare primerke novina, pokvarene uređaje, prazne bočice itd.

2. Preparirane žitvotinje, rogovi - Ovakav vid dekoracije ne donosi ništa pozitivno u dom, već zrači lošom energijom smrti.Trofeji iz lova mogu doneti stagnaciju i lošu atmosferu u domu.

3. Afričke maske sa tužnim, uznemirenim i depresivnim licima - Maske su sve popularniji izbor kada je reč o dekoraciji doma, ali feng šui stručnjaci apeluju da je bolje izbeći ih.Stručnjaci napominju da naša svest i energija deluje poput foto aparata, ono što viđamo često, može se lako odraziti na naše raspoloženje.Zbog toga držanje maski na kojima su lica negativna, zabrinuta, plaču, uplašena su, svakako nisu dobar izbor ako u kući želite sreću i finu či energiju.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.