STAVITE OVU STVAR U KUĆU I NOVAC ĆE SE LEPITI ZA VAS: Stručnjaci objasnili kako to funkcioniše
Ilustracija, Foto: Profimedia

feng šui

STAVITE OVU STVAR U KUĆU I NOVAC ĆE SE LEPITI ZA VAS: Stručnjaci objasnili kako to funkcioniše

Prema kineskom kalendaru ovo je godina Vodenog Tigra, pa je za važne sastanke treba obući garderobu u plavoj, teget ili crnoj boji

Objavljeno:

Prema učenju drevne kineske veštine koja korišćenjem energije u domu uz harmoniju pojedinca sa svojim okruženjem, feng sui nam može pomoći da u svoj život prizovemo bogatstvo i blagostanje i određenim predmetima koji treba odnosno ne treba da se nađu u enterijeru.

Feng šui stručnjak Sandra Drinčić nedavno je objasnila koje stvari treba da izbacimo iz kuće, kao i na šta u domu posebno treba da obratimo pažnju do kraja 2022. godine koja je u znaku Vodenog Tigra.

Ona je tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva objasnila šta moramo izbaciti iz doma: “Ne smemo da držimo sušeno cveće. Osušeno cveće je prikaz nekadašnje lepote koja je umrla.”

1 / 4 Foto: Profimedia

Dodala je i koliki je značaj kuhinje prema feng šuiju. “Lepota jedne žene se ogleda prema kuhinji. Ukoliko se kuhinja dugo nije renovirala, žena brže stari, a muška osoba ima problem sa prihodima.”

Prema kineskom kalendaru ovo je godina Vodenog Tigra, pa je Sandra istakla da za važne sastanke treba obući garderobu u plavoj, teget ili crnoj boji.

“Vodeni Tigar je od svih Tigrova najmirniji. Voda kada pronađe svoju poziciju, ona ne pravi nemir, ne sme da se dira. Ovo je godina velikog preduzetništva – preduzetnici treba dosta da razvijaju poslovanje. Srce prostora ove godine “treba da bude izlečeno”. Treba da stavimo neku dekoraciju od elementa metala – metalna činija, metalna statua… To treba da stoji u centru prostora. ”

Nameštaj, Dnevna soba
foto: Profimedia

Kako je još dobro dekorisati kuću u 2022. i privući napredak i prosperitet?

“Dobro je da u ovoj godini vidimo negde figuricu tigra ili da stavimo neku novčanicu ispod laptopa ili kompjuterske tastature. Svuda moramo da imamo stabilnost. Nema staklenih trpezarijskih stolova, taj element vode odnosi novac. U dnevnoj sobi uvek moramo da imamo zid iza leđa. Ukoliko nam trpezarijski sto nije blizu kuhinje, pravi raskorak u porodici.”

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.