IZBOR OGLEDALA JE VAŽNIJI NEGO ŠTO MISLITE! Otkrijte KOJI oblik je idealan za vaš DOM
Ilustracija, Foto: Profimedia

OGLEDALA

IZBOR OGLEDALA JE VAŽNIJI NEGO ŠTO MISLITE! Otkrijte KOJI oblik je idealan za vaš DOM

Evo šta oblik ogledala donosi u vaš dom

Objavljeno:

Ogledala se u feng šuiju smatraju za provodnike energije. Ogledala su povezana u feng šuiju sa elementom vode, ali kakvu će energiju doneti u vaš dom, zavisi puno i od oblika ili okvira za ogledalo. Okruglo ili četvrtasto ogledalo - koje vi imate u kući i u kojoj prostoriji? Evo šta oblik ogledala donosi u vaš dom:

Okrugla ogledala predstavljaju metalni element koji donosi jasnoću, preciznost i radost.

Četvrtasto ili pravougaona ogledala unose u dom element kuće, što može pomoći u stabilnosti, uzemljenju i ličnom razvoju.

Visoko pravougaono ogledalo donosi element drveta, koji može pomoći u poboljšanju fleksibilnosti i ljubaznosti.

Trouglasta ogledala - ova ogledala mogu dodati mnogo stila vašem prostoru, kao i energiju vatre. Unošenje više vatre je dobar izbor ako tražite strast, inspiraciju ili autentičnost.

U feng šuiju je posebno popularno Bagua šestougaono ogledalo za koje se postavlja iznad ulaznih vrata i smatra se da odbija negativnu energiju i otrovne strelice iz vašeg doma.

Od zavisnosti šta vam je potrebno, prema navedenoj simbolici, izaberite oblik ogledala i postavite ga u prostoriji u kojoj vam je potrebno pojačanje takvog elementa. Na primer, četvrtasto ogledlao može biti dobro za ljubav, jer donoi stabilnost, dok je okruglo povoljno za radni prostor jer donosi jasnoću, preciznost.

1 / 4 Foto: Profimedia

Prema feng šuiju, važno je da se u ogledalu ne vidi odraz ulaznih vrata, kao ni odraz kreveta u spavaćoj sobi. Treba izbegavati zamućena, napukla i slomljena ogledala, ona sa "iskrivljenim" odrazom... Najbolje mesto za postavljanje ogledala svakako je trpezarija, posebno ako se u njemu ogleda trpeza, sto sa jelima, korpa sa voćem - to je simbol obilja i blagostanja.

Bonus video:

15:11

POPODNEVNI DNEVNIK 20.03.2022.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.