IMATE SVE SASTOJKE: Ove BILJKE RASTU u našim dvorištima, a RUSI od njih prave napitke protiv ALERGIJE!
ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/LekoviteBiljke

isprobajte!

IMATE SVE SASTOJKE: Ove BILJKE RASTU u našim dvorištima, a RUSI od njih prave napitke protiv ALERGIJE!

Ublažite simptome uz proverene prirodne kombinacije.

Objavljeno:

Od različitih oblika alergije, prema podacima Instituta za virusologiju, vakcine i serume, u Srbiji pati čak 40 odsto stanovništva. Pomozite sebi proverenim ruskim receptima

Preporuka Malahova

U čašu toplog mleka dodajte kašičicu meda i pola kašičice rendanog đumbira. Dobro promešajte i popijte uveče pred spavanje.

Recept Genadija Malahova pomaže protiv alergije na polen i odstranjuje toksine iz organizma.

7 biljaka za čiste disajne puteve

Ovaj čaj se sastoji od sedam komponenata. Dobro pomešajte 5 kašika kičice, 4 kašike kantariona, 3 kašike korena maslačka, 2 kašike rastavića i 2 kašike usitnjenog šipka. Uzmite jednu kašiku ove mešavine i prelijte je uveče sa šoljom hladne vode. Ujutru stavite na šporet i zagrejte do ključanja, ali ne kuvajte, već skinite sa šporeta, poklopite šerpu i umotajte je u toplu krpu da odstoji 40 minuta. Zatim procedite čaj i pijte po trećinu čaše, tri puta dnevno pre jela. Pripremljen čaj čuvajte u frižideru.

Ovaj čaj čisti organizam i koristan je protiv alergija, posebno dobro prečišćava disajne puteve.

Protiv osipa pomaže kopriva

1 / 4 Foto: Profimedia

Spas od ambrozije

Iscedite bistar sok od svežeg lišća i korena celera. Sipajte sok u teglu i dodajte isto toliko meda, koliko ima soka. Smesu dobro promešajte drvenom ili plastičnom kašikom. Teglu držite dobro zatvorenu u frižideru, najduže nedelju dana.

Sok sa medom pije se tri puta dnevno. Uzima se po jedna kašika pola sata pre jela. Pijte ga svakodnevno, od aprila i tokom cele sezone cvetanja ambrozije (u periodu od jula do kraja septembra) i spašćete se neprijatnih simptoma kao što su: kijavica, curenje iz nosa, svrab, suzenje očiju i gušenje u grudima. Ovaj narodni ruski recept odlično čisti organizam i delotvoran je i za druge vrste alergija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.