LEKARI JE UPOZORILI, PA SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Šarlot postala neprepoznatljiva nakon transformacije
Smršala, Foto: Printscreen/Instagram/charlottedawsy

odlično

LEKARI JE UPOZORILI, PA SMRŠALA 30 KILOGRAMA! Šarlot postala neprepoznatljiva nakon transformacije

Legendi komedije takođe je dijagnostikovan dijabetes tipa 2 neposredno pre smrti - što se dogodilo kada je Šarlot bila samo osmomesečna beba

Objavljeno:

Rijaliti zvezda je briznula u plač kada su joj lekari rekli da je u opasnosti da dobije istu bolest koju je njenom ocu Lesu Dosonu dijagnostikovana neposredno pre nego što je umro od srčanog udara.

Šarlot Doson je upozorena da je u opasnosti da umre od istog zdravstvenog stanja koje je ubilo njenog oca ako ne promeni svoj pristup ishrani i fitnesu - što je dovelo do radikalne promene tela.

Ova 29-godišnja rijaliti zvezda je ćerka pokojnog komičara Lesa Dosona – koji je preminuo 1993. u 62. godini od smrtonosnog srčanog udara.

Legendi komedije takođe je dijagnostikovan dijabetes tipa 2 neposredno pre smrti - što se dogodilo kada je Šarlot bila samo osmomesečna beba.

Shvatila je ozbiljnost situacije

Šarlot je sada i sama majka jednog deteta pošto je početkom godine dočekala svog 11-mesečnog sina Nou sa 30-godišnjim verenikom Metjuom Sarsfildom.

Razgovarajući o svom novom životu majke za magazin Fabulous, Šarlot je objasnila da se suočila sa talasom emocija kada je njen dečak u septembru napunio osam meseci. Takođe je otkrila da su je lekari upozorili da njena opasna ishrana bogatom masnoćom dovodi njeno zdravlje u opasnost.

U razgovoru, Šarlot je rekla: „Moj tata je umro kada sam bila u Noinim godinama. Kada je Noa u septembru napunio osam meseci, to mi je slomilo srce."

Preokrenula život

"Kada sam saznala [za moguću dijagnozu dijabetesa], sve o čemu sam mogla da razmišljam je da budem u blizini Noe. Ne želim da umrem. Morala sam da se promenim." Zvezda Celebs Go Dating je nastavila sa detaljima od čega se sastojala njena ishrana - rekavši da bi rado naručila Mekdonalds za doručak, KFC za ručak i čips za poneti za večeru u danima kada je bila mamurna.

Međutim, dodala je: „Ali u junu sam počela da se osećam loše, pa sam otišla kod lekara i kada sam dobila upozorenje o dijabetesu, prasnula sam u plač. Sa rizikom od razvoja dijabetesa tipa 2 – stanja koje utiče na način na koji telo proizvodi insulin i može da izazove probleme sa očima, srcem i nervima – Šarlot je promenila svoj život.

Šarlot je imala 80 kg kada su je lekari upozorili na rizik od dijabetesa - a zahvaljujući vežbanju i promeni ishrane na zdraviju hranu, zvezda je smršala i sada ima 51 kg.

(Espreso/Magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.