O ODGOVORU MUŽA BRUJE SVI: Pitala ga da li je ZGODNA: Zbog njegove 2 REČI je ZAŽALILA ŽESTOKO
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

O ODGOVORU MUŽA BRUJE SVI: Pitala ga da li je ZGODNA: Zbog njegove 2 REČI je ZAŽALILA ŽESTOKO

Grdno se pokajao zbog svojih reči

Objavljeno: 15:14h

Kada je njegova supruga smršala, pitala a je da li mu je i dalje seksi, a sredovečni Britanac je dao najgori mogući odgovor.

– Oboje imamo po 43 godine i u braku smo dve decenije. Dok su se drugi gojili za vreme karantina, moja žena je počela da gubi kilograme, i bio sam toliko ponosan na nju. Zato mi i dalje nije jasno zašto sam je uvredio svojim komentarom – priča on i nastavlja:

– Na kraju, skinula je neverovatnih 50 kilograma! Sva srećna pitala me je da li mi je i dalje privlačna, a iz mojih usta je prosto izletelo: Ne znam. Njen izraz lica mi je sve rekao, očigledno je bila razočarana mojim odgovorom.

– Da sve bude još gore, ona je meni uvek privlačna, čak i sa viškom kilograma. Uvek je imala problema sa samopouzdanjem kada je njen izgled u pitanju. A ja sam ponovo video žemu kojom sam se oženio pre 20 godina i zbog toga sam bio presrećan – priznaje muškarac.

– Uvek mi je toplo oko srca kad pomislim na nju, i kada je pogledam, svaki put mi izmami osmeh. Ona sada misli da mi je odvratna i neprivlačna, a istina je sasvim drugačija. Za sve je kriv moj glupi komentar. Kako da ponovo povratim poverenje svoje žene – pita se Englez.

Odgovor terapeuta: Jasno je da niste mislili to što ste rekli i da je volite.

Izgradite njeno poverenje kroz male komplimente i dodire. Ostavite joj skrivene ljubavne poruke, ili joj pošaljite romantični SMS. To će joj pokazati da to zaista i mislite.

A kako biste vi odgovorili na ovakvo pitanje supruge?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.