IZGLEDA NIKAD BOLJE! ZORANA PAVIĆ BILA NA RIGOROZNOJ DIJETI: Prepolovila se i smršala čak 20kg! (FOTO)
Zorana Pavić, Foto: printscreen

fenomenalna

IZGLEDA NIKAD BOLJE! ZORANA PAVIĆ BILA NA RIGOROZNOJ DIJETI: Prepolovila se i smršala čak 20kg! (FOTO)

Danas izgleda zapanjujuće dobro

Objavljeno:

Zorana Pavić je u proteklih godinu dana smršala 20 kilograma i svi će se složiti da izgleda bolje nego ikad.

Pevačica je godinama vodila bitku s viškom kilograma, a onda su se, kako kaže, složile kockice i danas je mnogi čak i ne prepoznaju budući da je svoju liniju dovela do savršenstva, piše Blic.

1 / 3 Foto: Youtube

"Tako su se složile kockice u mom životu i to u momentu kada sam bila na jednoj rigoroznoj dijeti pred premijeru svoje nove pesme. Tada mi je pomogao i laserski centar, tako da smo obostrano koristili jedni drugima uz potpuno drugačiji način života. Često me pitaju da li jedem (smeh). Naravno, ali na potpuno drugačiji način", ispričala je Zorana.

"Ranije uopšte nisam doručkovala, a sada je to obavezan ritual i to voće koje pre nikada nisam imala u svom programu. Uvek se setim bakinih reči: 'Doručak pojedite sami, ručak podelite sa prijateljima, a večeru dajte neprijatelju'. Bake su zaista uvek u pravu, a ja sam sve kontra radila. Drago mi je da sam ponovo u svojoj koži, jer se bolje osećam. Zadovoljnija sam kao žena i više u svom poslu mogu da dam", zaključila je pevačica, optimistična kao i uvek, koja posle perioda koji nas je sve zadesio ima skromne želje.

Zorana Pavić
foto: Youtube

"Sreća je da radim posao koji volim, ali i da moja okolina i ja budemo živi i zdravi, kao i da što više putujem, da budem voljena i da volim", izjavila je Zorana Pavić.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.