OTVORILA APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE I OKRENULA ŽIVOT NAOPAČKE: Vara muža sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA, a OVO je RAZLOG!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŽELJNA AVANTURE

OTVORILA APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE I OKRENULA ŽIVOT NAOPAČKE: Vara muža sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA, a OVO je RAZLOG!

- Probudite se pre nego što izgubite sve i uložite malo energije da svoj seksualni život učinite uzbudljivijim i zadovoljavajućim – zaključila je psihološkinja

Objavljeno:

Iako moja porodica misli da sam sramežljiva i predvidiva sredovečna žena, ipak sam toliko usamljena da godinama imam seks s drugim oženjenim muškarcima. Imam 54, a moj suprug 55 godina.

Zajedno smo više od 25 godina i imamo dve odrasle ćerke – počela je jedna žena svoje obraćanje psihoterapeutkinji za The Sun.

On je bio njena prva ljubav, a u početku joj je seks s njim bio uzbudljiv i potpuno zadovoljavajuć. Međutim, tokom godina su se udaljili i primetila je kako je počela da gleda druge muškarce i zamišlja seks s njima. Na kraju ju je znatiželja nadvladala i napravila je nalog na aplikaciji za upoznavanje.

Tinder
foto: Profimedia

– Bila sam začuđena kada je nekoliko muškaraca koji su bili u braku ili u dugogodišnjim vezama stupilo sa mnom u kontakt. Jedan me je posebno privukao i dogovorili smo se da se nađemo. Bila sam oduševljena pažnjom. Na kraju smo imali seks u njegovom stanu, a on me je dodirivao na mestima za koja nisam znala da postoje. Od tada sam upoznala još nekoliko muškaraca. Uvek samo imamo seks i niko ne očekuje više – nastavila je. Sad ne zna šta da radi. Nije zaljubljena u svog muža, niti ga voli. Seks s njim joj je grozan i jednostavno ne može da se uporedi s ovim drugim muškarcima. Jednostavno s njim ne doživljava nikakvo uzbuđenje. Ne želi nikoga da povredi, ali ne vidi svetlo na kraju tunela.

1 / 4 Foto: Profimedia

– Vaš bračni seksualni život je nekada bio sjajan, ali prelako je dopustiti da postane rutina. Zaglaviti se u kolotečini je nešto što je mnogima poznato, ali to ne znači da je vaša veza u problemima. Ako vi i vaš suprug želite da vaša veza funkcioniše, postoji velika šansa da možete da je vratite na pravi put – započela je psihoterapeutkinja Deidre svoj odgovor. – Naravno da je uzbudljivo upoznati nove ljubavnike. Uzbuđenje što ste s nekim drugim dovoljno je samo po sebi da pojačaju vaše uzbuđenje. Ako ste spremni da pokušate, mogli biste da uživate ​​u seksu sa svojim mužem. Ovi muškarci su vas oduševili, ali nude li nešto više? Sumnjam. Probudite se pre nego što izgubite sve i uložite malo energije da svoj seksualni život učinite uzbudljivijim i zadovoljavajućim – zaključila je psihološkinja.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.