VLASNICA OČAJNA NAKON ŠTO JOJ JE NESTAO PAS! Drama je usledila u trenutku kada ga je NAŠLA
Pas, Foto: Profimedia

užasno

VLASNICA OČAJNA NAKON ŠTO JOJ JE NESTAO PAS! Drama je usledila u trenutku kada ga je NAŠLA

Tri nedelje nakon nestanka, vlasnica je dobila poziv od žene koja je tvrdila da već nekoliko dana viđa porodicu sa dvoje dece dok šetaju aljaskog malamuta

Objavljeno:

Posvećena vlasnica psa bila je očajna nakon što je njen voljeni pas Zevs nestao, dok je njena sestra brinula o njemu. Sestra je ispričala kako je Zevs istrčao kroz ulazna vrata u trenutku kada je njen muž izašao da donese poštu i da nisu uspeli da ga pronađu.

Međutim, brzo se ispostavilo da 28-godišnjakinja, majka dvoje dece koja se uvek šalila da će kidnapovati Zevsa jer ga je zavolela, ne govori istinu, prenosi “Miror”.

- Bila sam očajna. Pošto živim sama, moj pas mi je bio jedino društvo. Ostavila sam ga kod sestre jer sam se zadržala na poslu i te tri nedelje bez njega nisam mogla da spavam, ni jedem kako treba, jer mi je Zevs jako nedostajao - napisala je vlasnica.

Tri nedelje nakon nestanka, vlasnica je dobila poziv od žene koja je tvrdila da već nekoliko dana viđa porodicu sa dvoje dece dok šetaju aljaskog malamuta.

- Zamolila sam je da opiše kuću jer im je bila komšinica. To je bila kuća moje sestre. Bila sam besna što mi je to uradila, a situaciju je dodatno pogoršala činjenica to što je mom psu, kada ga je vratila, krzno bilo ofarbano. Stvari su ubrzo eskalirale - piše vlasnica.

Nekim čudom, čitava njena porodica veruje da je ona kriva. Njena sestra, takođe, je uspela da ubedi svoju decu kako je tetka negativac u celoj priči, jer im je oduzela “njihovog” psa.

Korisnici Redita, šokirani pričom, predlagali su autorki da prijavi sestru policiji, ali i da prestane da kontaktira sa njom.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.