PRIJAVIO PROSTITUTKU JER NIJE IŠLA DO KRAJA? Platio je samo 30 EVRA
Prostitutka/ilustracija, Foto: Profimedia

hit

PRIJAVIO PROSTITUTKU JER NIJE IŠLA DO KRAJA? Platio je samo 30 EVRA

Florina nije bila prva žrtva jer je 2004. godine jedna devojka već bila pronađena mrtva i to na istom mjestu gdje je Florina posljednji put viđena živa

Objavljeno:

Muškarac u španskom mestu Albal, mestu udaljenom 8 km od Valensije, platio je seksualne usluge prostitutki 30 evra, a zatim otišao u policijsku stanicu kako bi je prijavio jer "nije do kraja obavila plaćenu uslugu". Nakon toga policija ga je kaznila sa 800 evra zbog plaćanja seksualne usluge

Ovaj muškarac je postao prva osoba kažnjena zbog korištenja usluga prostitutki na javnom mestu.

Albal sa 16.600 stanovnika postao je prvi gradić u Španiji u borbi protiv prostitucije i seksualnog iskorištavanja osoba. Ta borba je počela nakon što je 2021. godine nestala 19-godišnja rumunska devojka Florina Gogos dok je pružala usluge prostitucije. Njeno telo pronađeno je u obližnjem kanalu a zatim je priveden 60-godišnji muškarac, lokalni trgovac osumnjičen da ju je zadavio.

Florina nije bila prva žrtva jer je 2004. godine jedna devojka već bila pronađena mrtva i to na istom mjestu gdje je Florina posljednji put viđena živa.

Prošle godine su propisane kazne od 350 evra za oglašavanje prostitucije, poput deljenja letaka ili postavljanja oglasa na prozore parkiranih automobila. Za korištenje usluga su propisane kazne od 750 do 800 evra.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.