ZBOG JEDNE REČENICE KOJU MU GOVORI TOKOM INTIMNIH ODNOSA, SVAKI MUŠKARAC BI JE POŽELEO: Ova ŽENA zna šta radi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

KAKAV HLADAN TUŠ

ZBOG JEDNE REČENICE KOJU MU GOVORI TOKOM INTIMNIH ODNOSA, SVAKI MUŠKARAC BI JE POŽELEO: Ova ŽENA zna šta radi!

Zažalio je što je saznao pravu istinu o njenom broju partnera

Objavljeno: 14:02h

Jedan Englez se šokirao kada je saznao s koliko je muškaraca njegova supruga spavala pre njega, i sada smatra da ima pravo da od nje traži krajnje bizarnu stvar.

– Ja imam 31. a moja supruga 32 godine, i u braku smo osam godina. Upoznali smo se dok smo radili zajedno u prodavnici nameštaja, i od prvog trenutka naš seksualni život je sjajan. Ona uvek kaže da sam ja najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala – priča on i nastavlja:

– Ja, sa druge strane, ne mogu da kažem nešto takvo, jer ona je jedina žena s kojom sam vodio ljubav. Odgajen sam u strogoj katoličkoj porodici i bilo mi je sasvim normalno da čekam onu “pravu”.

– Sasvim mi je bilo jasno da on ima mnogo prethodnog iskustva, ali to mi tada nije smetalo. Kada smo se upoznali nismo razgovarali o prethodnim partnerima, mada je ona znala da sam ja nevin. Međutim, sve se promenilo pre nekoliko nedelja kada smo malo više popili na zabavi mog prijatelja. Počeli smo da razgovaramo o broju partnera, i ona mi je rekla da je pre mene bila sa 15 muškaraca – navodi muškarac.

seks
foto: Profimedia

– Zanemeo sam od šoka, a još gore mi je bilo kada sam se poverio najboljem drugu. On nije mogao da veruje da sam u životu vodio ljubav samo s jednom ženom, i pitao me je: “Zar stvarno ne želiš da proveriš da li tamo “napolju” ne postoji nešto bolje?”. Prvo sam odbacio tu pomisao jer volim svoju ženu i ne bih uradio bilo šta što bi moglo da ugrozi naš odnos… Međutim, što sam duže razmišljao o tome, shvatio sam da je on u pravu – objašnjava Britanac.

– Moja supruga uvek govori koliko nam je dobar seksualni život, ali kako da ja znam da je to istina. Mislim da bi ona trebala da mi da “dozvolu” da spavam s drugim ženama. Ne zanima me veza sa njima, već samo seks bez obaveza. Da li je glupo što ovako razmišljam – pita se on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.