ŠTA ŽENE UGLAVNOM PRAKTIKUJU POSLE VRELE AKCIJE? Od muškarca se očekuju 3 STVARI
Ljubav, Foto: Profimedia

OP OP

ŠTA ŽENE UGLAVNOM PRAKTIKUJU POSLE VRELE AKCIJE? Od muškarca se očekuju 3 STVARI

Neke žene posle orgazma postaju preosetljive, gde god da ih dotaknete po telu, njihov osećaj će da bude prenaglašen i osećaće se nelagodno

Objavljeno:

Prema istraživanju, koje je sprovedeno na Univerzitetu u Londonu, muškaraci najčešće žele da utonu u san posle seksa, dok drugi žele nešto da pojedu. Naravno, šanse da se ova dva scenarija uspešno odigraju su najčešće male jer žene i muškarci imaju različite želje posle odnosa.

Žene su poprilično složene i nakon odnosa mogu poželeti nekoliko stvari, poput:

Maženja i grljenja

Skoro svaka žena voli da se mazi, što je još više izraženo nakon odnosa. Orgazmom naše telo otpušta hormon oksitocin zbog kojeg osećamo povezanost s partnerom, a ponekad i pospanost. Ove dame najviše vole meki, topli dodir voljenog muškarca dok leže u njegovom jakom zagrljaju i dolaze do daha.

Potrudite se i omogućite joj barem zagrljaj, ako vam već nije do češkanja i maženja. Njoj će to puno značiti.

Malog odmora i ćaskanja

Neke žene posle orgazma postaju preosetljive, gde god da ih dotaknete po telu, njihov osećaj će da bude prenaglašen i osećaće se nelagodno. Zbog toga, smatraju da je prvih nekoliko minuta posle čina, idealan tajming za kratku konverzaciju.

Iako mnogi muškarci ne vole da se maze i ćaskaju nakon seksa, ponekad se upuste u razgovor o samom činu, to jest ko je šta kome radio i koliko dobro.

Runda broj dva

Ako je vaša partnerka još uvek željna seksa, verovatno vam neće dati mira. Grliće vas, maziti, češkati i dirati kako bi vam dala do znanja da uskoro sledi druga runda.

Ako ste i dalje zainteresovani, samo napred. Međutim, ako ste u dugoj vezi ili braku i pogotovo ako ste vi obavili većinu posla u prvoj rundi, verovatno nećete biti raspoloženi da se odmah bacite na drugi krug.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.