NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM, ALI ZAHTEVA DA JOJ IPAK URADIM 1 U KREVETU: Ne znam koliko mogu da izdržim
Foto: Profimedia

poŽalilO se

NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM, ALI ZAHTEVA DA JOJ IPAK URADIM 1 U KREVETU: Ne znam koliko mogu da izdržim

Niko ne zna njegovu veliku tajnu

Objavljeno:

Jedan Britanac je očajan jer ne zna kako da se izvuče iz lošeg braka u kojem ga supruga svakodnevno maltretira na razne načine.

– Oboje imamo po 48 godina. Svi moji prijatelji misle da je moja supruga divna, seksi i da treba da budem presrećan što je mene odabrala. Međutim, oni ne znaju pravu istinu – priča on i dodaje:

– Više od 10 godina trpim njeno maltretiranje. Iako ona ne radi, ja obavljam sve poslove po kući. Kada je zamolim da nešto uradi, ona odmah počne da se žali i da viče na mene.

– Ponekad je najdivnija osoba na svetu, a već narednog trenutka se pretvara u pravu vešticu. Niko ne zna šta ja preživljavam svaki dan jer ona uporno svim našim poznanicima priča da sam ja beskoristan i da nisam pravi muškarac – objašnjava Englez.

– Ne pamtim kada sam se poslednji put video s mojim prijateljima, jer mi je i to zabranila. Više od tri godine nismo vodili ljubav, ali to ne znači da nemamo “odnose”, bar što se njenog zadovoljstva tiče. Ona zahteva da je povremeno oralno zadovoljim i tu se sve završava jer njoj ne pada na pamet da mene dodirne – iskren je muškarac.

– U agoniji sam i ne znam koliko još mogu da izdržim ovakvo zlostavljanje. Želim da se razvedem od nje ali ne mogu dok naša deca ne odu na fakultet – zaključio je Britanac.

Odgovor terapeuta: Ako ostanete i dalje u ovakvom braku, to može veoma loše da utiče i na vašu decu.

Objasnite vašoj supruzi da stvari moraju da se promene, ili ćete je u suprotnom, napustiti. Takođe, probajte da joj stavite do znanja da više nećete trpeti da vas kontroliše na svakom koraku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.