MISLIM DA ME ŽENA VARA, KAD ME JE JEDNE VEČERI ZAMOLILA DA JE SKINEM, SVE MI JE BILO JASNO: I dalje sam u šoku
Foto: Profimedia

RAZOČARAO SE

MISLIM DA ME ŽENA VARA, KAD ME JE JEDNE VEČERI ZAMOLILA DA JE SKINEM, SVE MI JE BILO JASNO: I dalje sam u šoku

Puno je pitanja u glavi i situacija definitivno nije jednostavna, a psihoterapeutkinja otkriva kako pronaći izlaz iz nje

Objavljeno:

Optužiti partnera da vas vara jer se u vama probudila sumnja, a nemate konkretne dokaze nije baš jednostavan potez. Šta ako ste sve samo umislili? Šta ako uvredite drugu stranu nepoverenjem, a sumnje nisu istinite? Puno je pitanja u glavi i situacija definitivno nije jednostavna, a psihoterapeutkinja otkriva kako pronaći izlaz iz nje.

"Draga Deidre, uveren sam da me supruga vara. Nemam dokaze, ali osećam kao da ću poludeti. Pokušao sam maknuti tu sumnju i nastaviti živeti kao pre, ali ne mogu. Ne spavam, pijem previše alkohola i stalno se osećam kao da sam na rubu", počeo je priču u pismu stručnjakinji anonimni muškarac.

Njemu je 45, njoj 38 i u braku su zadnje tri godine. Sve je bilo dobro do nedavno, kada se počeo osećati čudno u vezi njihovog odnosa. "Čini se udaljena od mene, nije tako pažljiva kao pre, krije moblni i laptop... Stalno se sređuje za posao, a često dođe i kasnije doma jer svrati negde na piće. Tako se jedne večeri napila, došla kući, a ja sam joj pomogao da se skine. Rekla mi je da sam odličan suprug i da bi volela da sam zgodan kao njen šef.

Nasmejao sam se, ali nije mi bilo svejedno. Šta napraviti?"

Psihoterapeutkinja Deidre Sanders kaže: "Promena u ponašanju kod supruge može biti uzrokovana Vašim povlačenjem. Ovo je vredno razgovora, ali pronađite trenutak kada ste oboje smireni i objasnite joj svoje strahove i sumnje. Morate se pokrenuti i razjasniti stvari, a možda je potrebno i bračno savetovanje."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.