DOJIM SVOG DEČKA, TO NAM JE PRAVO ZADOVOLJSTVO: Veću bizarnost nećete čuti - GRUDI me strašno bole, ali...
Foto: Printscreen/Channel4

šok

DOJIM SVOG DEČKA, TO NAM JE PRAVO ZADOVOLJSTVO: Veću bizarnost nećete čuti - GRUDI me strašno bole, ali...

Gledaoci su ostali šokirani nakon što se u dokumentarcu 'Dojim svog dečka' moglo čuti odraslog muškarca kakao siše mleko iz partnerke dojke. Oni kažu da se tako povezuju...

Objavljeno: 19:18h

U dokumentarcu britanskog Channel 4, Tip rođen u Koreji i njegova partnerka Button, koji sada žive u SAD-u, objasnili su kako dojenje odraslih ne vide kao 'fetiš'.

Međutim, dodali su kako na internetu prodaju videozapise koji pokazuju kako on njega doji.

Ljudi koji su gledali dokumentarac ostali su užasnuti kad su videli Tipa kako leži preko Buttoninog krila na sofi i kako se 'zakačio' na njenu dojku, dok je kamera zumirala i beležila svaki zvuk dok je sisao.

- 'Zvukovi sisanja i škripanja jednostavno su previše. Mene to nikako ne može napaliti, samo potpuno ohladiti', napisao je jedan komentator, dok je drugi dodao: 'Napravim grimasu kad to s*** počne'.

- O bože. Taj zvuk!!! Taj zvuk!!! - napisao je treći, a četvrti se složio: 'Zvuk odraslog čoveka koji siše mleko iz grudi će me progoniti',

Opisujući kako se oseća zbog svega, Button je rekla: 'Uvek ćemo izdvojiti vreme za dojenje jer nam je to emocionalno i fizički važno'.

- Osećaj je kao utonuti u toplu kupku, pravo zadovoljstvo. Tad se osećam povezanija s njim nego u bilo kojem drugom trenutku. To je neverovatno intimni čin. Osećam se tada jako zaštitnički prema Tipu - dodala je.

Često odgovaraju i na pitanja znatiželjnika na internetu, piše Daily Mail.

Kao odgovor jednoj osobi koja je bila zaintrigirana okusom mleka, Tip je objasnio da je to kao 'hladno mleko od žitarica... mleko s malo šećera'.

- Ponekad mogu osetiti okus alkohola ako smo pre puno pili - objasnio je.

Tip je nastavio objašnjavati kako je napušten u korejskom sirotištu i rekao: 'Nisam bio dojen kao beba, što je verovatno razlog zašto me to sada toliko privlači kao odraslu osobu'.

Također, par je u dokumentarcu snimljen kako nakon večernje smene odlaze doma iz skladišta u kojem zajedno rade. Na snimci se čuje Button kako Tipu govori da je strašno bole grudi i da bi volela podojiti ga u autu, na što Tip odgovara da bi to radije radio kući gde se može opustiti i uživati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.