TOKOM SE*SA URADIO SAM OVO I ONA JE ODMAH POBEGLA: Njeno pitanje posle svega dovelo je do ogromne NEPRIJATNOSTI
Ilustracija, Foto: Profimedia

PISMO TERAPEUTU

TOKOM SE*SA URADIO SAM OVO I ONA JE ODMAH POBEGLA: Njeno pitanje posle svega dovelo je do ogromne NEPRIJATNOSTI

On misli da je gotovo

Objavljeno:

Jedan Britanac se požalio terapeutu za seksualne odnose Deidre Sanders kako od vođenja ljubavi prve bračne noći, na kraju, nije bilo ništa.

– Umesto seksa u svakoj prilici, mislim da se moja žena već pita kako da izađe iz braka sa mnom. Oboje imamo 25 godina, sposobni smo i zdravi – započeo je svoju priču.

– Mnogi naši gosti su rekli da smo najlepši par koji su ikada videli. Ali malo šta oni znaju – osećam se potpuno pogrešno.

– Za razliku od većine ljudi, na vođenje ljubavi smo čekali do prve bračne noći. Ali to je bila katastrofa. Nisam mogao da postignem erekciju, ni te noći, ni kasnije – objašnjava on veoma zabrinuto.

– To je tako neprijatno i moja žena je čak pitala da li sam gej, objašnjavajući zašto ne mogu da se fizički uzbudim kada sam sa njom. Nisam gej i zaista mi se sviđa. Pa zašto mi se to dešava?

Odgovor terapeuta:

– Trema tokom venčanja je normalna stvar. Najverovatnije ste se osećali zabrinuto zbog nastupa i od tada brinete da će se isto ponoviti, što je zauzvrat izazvalo još više anskioznosti. Često je rešenje pristati na nekoliko nedelja bez seksa. Tada se erekcija vraća prirodno i možete voditi ljubav bez preteranog razmišljanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.