OVA LAŽ SE NAJVIŠE PUTA IZGOVORI TOKOM ODNOSA: Da li možete pogoditi O ČEMU JE REČ?
Ilustracija, Foto: Profimedia

otkriveno

OVA LAŽ SE NAJVIŠE PUTA IZGOVORI TOKOM ODNOSA: Da li možete pogoditi O ČEMU JE REČ?

Skoro 80 odsto žena izgovara ovu laž

Objavljeno:

Ekspert za seksualne odnose Nađa Bokodi iz Australije otkrila je koja je to uobičajena laž koja se izgovara u spavaćoj sobi.

Ona ističe da su žene “sjajne glumice.”

Ona to zna jer muškarci uvek insistiraju da niko sa njima nikada nije glumio orgazam, uprkos činjenici da 80 odsto žena priznaju da to rade.

Pretvaranje da uživate u vođenju ljubavi više nego što je to istina moglo bi da izgleda bezopasno, ali Nađa kaže da to ukazuje na nešto zabrinjavajuće.

– Razlog zbog kojeg smo toliko ubedljivi u pretvaranju da smo uživali je to što smo vežbali tokom čitavog života ignorišući nelagodu – kaže ona.

Menstruacija, grudnjaci sa žicama i štikle deo su načina na koji “učimo devojčice da poveži bol sa ženskošću”, kao i gubitak nevinosti i, naravno, porođaja.

– Nisam shvatila koliko sam ovu poruku usvojila do pre oko šest meseci, kada sam bila podvrgnuta operaciji kako bih otkrila izvor peckavog osećaja u stomaku koji me mučio skoro dve decenije.

Izvor bola bila je opsežna endometrioza, stanje u kojem tkivo koje obično oblaže matericu počinje da raste u drugim delovima tela.

Nađin hirurg rekao joj je da je “neverovatno” što je toliko dugo mogla da živi sa bolom. Ali ona ipak kaže:

– Ipak, to nije bilo zaista neverovatno. Kao i mnoge žene koje poznajem, bol nije postao stvar kroz koju je trebalo proći, već deo mene. Dakle, evo bombastične istine: seks bi trebalo da pruža zaista dobar i neverovatan osećaj, ali je činjenica da mnogo žena ne uživa u njemu jer im izaziva bol i da zbog toga se odlučuju na glumljenje orgazma.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.