ČUVENI ASTROLOG ZABRINUO: Period je obmana i laži, a 1 STVAR nikako NE RADITE
Astrolog Dušan Veličković, Foto: Printscreen Youtube

astrološki fenomen

ČUVENI ASTROLOG ZABRINUO: Period je obmana i laži, a 1 STVAR nikako NE RADITE

Tri planete pod nesrećnim sazvežđem zvanim "Gavran"!

Objavljeno: 13:30h

Važan astrološki fenomen trenutno je na snazi, nakon mladog Meseca u znaku Vage, retrogradnog Merkura koji je u toku, odvija se i konjukcija Suna i Merkura. Važan astrološki fenomen jeste i mlad Mesec u znaku Vage koji se upravo dešava i koji će, kako tvrde astrolozi, snažno uticati na našu sudbinu.

Kakav nam period dolazi otkrio je astrolog Dušan Veličković

- Merkur je planeta logike i inteligencije, koja šalje radiotalase i mi to upijamo. Kad je retrogradan, tera nas da se okrenemo ka prošlosti, a mi hoćemo da idemo sve više napred. Tera nas da vidimo ko nas je to povredio u prošlosti, mi sada imamo i mlad mesec na 30 stepenu vage, a tu se već nalazi Mars. Zamislite vi sad 3 planete na jednom mestu i to pod nesrećnim sazvežđem zvanim "Gavran". Ovo je aspekt laganja i neiskrenosti, izgovori do kraja ovog meseca ne vrede. To je jedna ludačka kombinacija na nebu – rekao je Veličković.Vaga je pozornica na kojoj će se ova predstava odvijati od 27. septembra do 18. oktobra, i otvoriće se teme odnosa, udruživanja i razdruživanja, ugovora, prava, pravde i položaja žena u društvu.

Ne kupujte, biće popust! Ako sačekate sa kupovinom, često se dešava da ono što ste želeli posle nekoliko nedelja bude na popustu. Ako je vaš sastanak otkazan, imaćete više vremena da prikupite više informacija i da se bolje pripremite.

Merkur je ponovni susret Lepa strana ovog fenomena su susreti i ponovno povezivanje sa članovima porodice i prijateljima. Ako se pojavi neka osoba iz prošlosti, verovatno postoji važan razlog za to, možda treba nešto da uradite zajedno.

(Espreso/ Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.