NE PRESTAJEM DA RAZMIŠLJAM O MAJCI SVOJE DEVOJKE: Ima sjajno telo, a 1 stvar me najviše ZABRINJAVA
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

NE PRESTAJEM DA RAZMIŠLJAM O MAJCI SVOJE DEVOJKE: Ima sjajno telo, a 1 stvar me najviše ZABRINJAVA

Ne može nikome da se poveri o svom problemu

Objavljeno: 15:24h

Jedan 23 – godišnji Britanac je otvoreno rekao da se zaljubio u majku svoje devojke.

– Moja devojka ima 22 godine i još uvek živi sa svojim roditeljima, tako da sam stalno u njihovoj kući i ostajem preko noći. Njena mama kaže da sam dobrodošao kad god poželim.

– Razgovaramo o sportu, automobilima, vestima – stvarima koje moju devojku ne zanimaju. Ponekad uveče moja devojka ode rano u krevet, a ja ostajem budan i ćaskam sa njenom mamom.

– Zajedno popijemo čašu vina. Rekla mi je da sam divan mladić i da joj je drago što usrećujem njenu ćerku. Ali živim u laži. Ne mogu da prestanem da razmišljam o ovoj ženi i to ne na materinski način – objašnjava on i nastavlja:

– Ima 45 godina, ali izgleda kao da ima 30 i ima sjajnu figuru. Kad vodim ljubav sa devojkom, umesto toga zamišljam da sam sa njenom majkom. Jednom sam u ključnom trenutku umalo uzviknuo ime njene mame.

– Naša veza može biti malo intenzivnija – moja devojka je veoma nesigurna, dok me razgovor sa njenom mamom smiruje. Kao starija dama, ona ima toliko samopouzdanja i zrelosti, što je seksi. Nekoliko godina nije imala partnera, a ja razmišljam da napravim prvi korak prema njoj.

– Ipak, brinem se za svoju devojku i ne želim da uništim odnos sa njom. Da li bih mogao da vodim ljubav sa obema? Ne mogu ni sa kim da pričam o ovome. Moji drugovi bi mi se smejali, a roditelji bi bili užasnuti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.