NEĆETE VEROVATI ŠTA MUŠKARCI KOJI IMAJU 40 PLUS NAJVIŠE VOLE U KREVETU: Obožavaju kada im radite 2 STVARI
Muškarac i žena, lustracija, Foto: Profimedia

zanimljivo

NEĆETE VEROVATI ŠTA MUŠKARCI KOJI IMAJU 40 PLUS NAJVIŠE VOLE U KREVETU: Obožavaju kada im radite 2 STVARI

Šta to stariji frajeri žele?

Objavljeno:

Kakav seks preferiraju muškarci?

Brz i grub?

Mnogi od njih da. I mnogi od njih ne žele da postavljaju ikakve granice.

Međutim, prema anketi internet stranice “LeAffair”, želje muškaraca starijih od 40 godina se znatno razlikuju od želja mlađih muškaraca.

Šta to stariji frajeri žele?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali, ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nežno, lagano vođenje ljubavi sa maženjem, nalazi se na prvom i drugom mestu njihovih želja. Čak i ispred oralnog seksa.

Zatim na listi sledi “normalano vođenje ljubavi” (što god podrazumevali pod tim), a onda vođenje ljubavi sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, SM igrice i seks utroje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im uopšte ne pada na pamet.

seks
foto: Profimedia

A kakva je situacija sa mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetim i delimično u 30-im godinama, barem prema ovoj anketi, su spremniji na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine. Međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali on tada postaje značajno kvalitetniji.

seks
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.