ZBOG TRAGIKOMIČNE VERIDBE, NE ŽELI DA SE UDA: Postupak partnera doveo je do ŠOK STANJA
Foto: Profimedia

Šokirana

ZBOG TRAGIKOMIČNE VERIDBE, NE ŽELI DA SE UDA: Postupak partnera doveo je do ŠOK STANJA

Buduća mladenka ponovno razmišlja o tome da li da pristane na udaju, nakon što ju je verenik zaslepio postavljajući pitanje u vrlo javnom okruženju, dok su ostali gledali

Objavljeno:

Prosidba bi trebala biti jedan od najupečatljivijih i najvažnijih trenutaka u vezi pa je važno isplanirati sve kako treba.

Nažalost za neke, postoji mnogo razloga zašto prosidbe ne idu po planu - a jedna je žena dovedela u pitanje svoju vezu nakon što je prosidba njenog dečka bila daleko od onoga što bi ona htela.

Muškarac, po imenu Majkl, planirao je da njih dvoje odu u kino, a njegova jevojka kaže da nije bio zabrinut zbog njihovog kašnjenja, što ju je iznenadilo.

Par se posvađao na putu do kina zbog toga što je njegova devojka imala težak dan na poslu, pa nije bila najbolje raspoložena.

Nakon što su po dolasku odabrali film, njih dvoje su se uputili u prostoriju za prikazivanje.

Nezadovoljna buduća mlada otkrila je: "Setla su bila slaba kad smo ušli i ja sam jedva viela, ali krenuli smo prema sedalima kad su oglasi završavali. Tada je počeo čitav cirkus.

"Čim sam ugledala njegovo lice na velikom ekranu, znala sam šta se događa i osetila sam kako se znojim."

lOŠA PROSIDBA
foto: Profimedia

Prosidba je bila u obliku videa. Miajkl je prikazan kako posećuje različita mesta značajna za njihovu vezu; gde su se prvi put poljubili, prvi dom i gde su se prvi put sreli.

Majkl je otišao na binu, pao na jedno koleno i zatražio njenu ruku..

Devojka je istakla: "Bila sam pod svetlom reflektora, svi su mi se tamo smešili"

Rekla je da, ali trenutak nije bio ono što je htela, napisavši: "Gomila naših omiljenih ljudi pljeskala je i požurila nam čestitati. Imala sam osmeh na licu, ali iznutra sam ključala. Ujek sam mislila da bi prosidba trebala biti smislena i od srca, a ovo se činilo kao sporedna predstava. Kao da je to učinjeno radi pljeskanjem nego zbog ljubavi. "

Žena je rekla da se oseća kao da su zaruke "temeljene na laži", s tim da je on ponosan na svoj trud, ali i da je imala pritisak da kaže "da" kad je "već bila loše volje".

Rekla je: "Ponekad se pitam je li to znak. Ako se Majkl tako ponaša prema zajedničkom odlučivanju, možda bi bilo najbolje da sada izađem iz veze. Želim nekoga ko me tretira kao ravnopravnog partnera, a ne nekoga ko radi nečeg sve radi.

"Ili ću to jednostavno preboleti i udati se. Ne želim ispasti loša."

(Espreso, Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.