SESTRA MLADE POKUŠALA DA OTME MLADOŽENJU: "Poludela sam, okrivili su mene"!
Foto: Profimedia

BIZARNO

SESTRA MLADE POKUŠALA DA OTME MLADOŽENJU: "Poludela sam, okrivili su mene"!

Iako je došla na venčanje, sestra je tokom cele ceremonije plakala - toliko jako da ju je otac na kraju odveo kući

Objavljeno:

Žena poznata samo po imenu Mara odlučila je na Redditu podeliti priču o svojoj porodici i problemu koji ih je razdvojio. Naime, njena sestra Patty, s kojom više nema nikakav kontakt, zapravo je njena rođaka koju su Marini roditelji posvojili još kao devojčicu.

Odrasle su kao sestre uz još jednu devojku i često su se družile s Marinim, tada tek budućim partnerom i suprugom Samom i njegovom braćom. Kasnije se ispostavilo da je Patty kroz odrastanje i srednju školu bila zaljubljena u Sama, ali on nije osećao isto. Među njima ničega nikada nije bilo, pa je nakon nekog vremena otišao na spoj s Marom.

Kada se pohvalila sestri s kim je bila, Patty je poludela i optužila je da joj 'krade muškarca'. Patty nije dobro podnela ni kada su Mara i Sam objavili celoj porodici da su zajedno - uzela je nedelju dana bolovanja - a priča postaje još bizarnija kada se par odlučio venčati početkom prošle godine.

Marin otac zamolio ju je da ne govori sestri za zaruke dok ona ne prihvati činjenicu da su njih dvoje zajedno, ali par je tu molbu ignorisao - prošlo je deset godina od srednje škole i Patty je već odavno trebala prihvatiti situaciju. Iako je došla na venčanje, Patty je tokom cele ceremonije plakala - toliko jako da ju je otac na kraju odveo kući. Na ponovnom porodičnom druženju zamolio je Maru da se udalji od Sama koliko god može dok su svi zajedno, sve kako sestra opet ne bi poludela.

Na kraju se uključila i Samova porodica čiji su se članovi složili da bi novopečeni bračni par trebao imati više razumevanja za sestru Patty - ali njih dvoje uporno odbijaju zahteve oko vlastitog ponašanja i odnosa. Korisnici Reddita zauzeli su Marinu stranu i pitali se što će se tek dogoditi ako će par imati decu.

"Šta će onda tvoj otac napraviti? Nije mi jasno." Ipak, bilo je nekoliko osoba koje smatraju da Mara nikada nije trebala ni započeti odnos sa Samom ako se on sviđao njenoj sestri, prenosi The Sun.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.