PRONAŠLI STE NOVAC NA ULICI? Niste svesni kakvo dublje ZNAČENJE to nosi, informišite se NA VREME
Foto: Profimedia

sreća ili?

PRONAŠLI STE NOVAC NA ULICI? Niste svesni kakvo dublje ZNAČENJE to nosi, informišite se NA VREME

Setite se ovoga sledeći put kada slučajno pronađete neki novčić, i razmislite o dubljim značenjima

Objavljeno:

Pronašli ste novac na cesti, pomislili kako imate sreće i spremili ga u džep? Zapravo taj trenutak nije samo sreća, već ima puno dublje značenje iza sebe. Kada pronađete novac probajte zapamtiti prvu misao koja vam je prošla kroz glavu - ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. O tome zavisi i broj koji se nalazi na novcima, neki ukazuju na to da trebate ostati pozitivni, neki da usporite i slično. Sledi detaljnije objašnjenje.

Novac s brojem 1

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizuje na nove ideje, postignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da trebate ostati pozitivni i da stiže vaše vreme.

Novac s brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da se morate naučiti prilagoditi, morate naučiti važnost odnosa s drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice - ne možete uvek u svemu biti sami, ponekad je potrebno sarađivati s drugima. Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja - trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac s brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost postići sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i pustolovine.

Novac s brojem 10

Broj 10 vam želi poručiti da verujete svojoj intuiciji i napravite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.