ŽENE OTKRILE KADA SU SHVATILE DA JE ON ONAJ PRAVI: Nerealne priče, SVE se slažu u JEDNOM
"Onaj pravi" ipak postoji..., Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE

ŽENE OTKRILE KADA SU SHVATILE DA JE ON ONAJ PRAVI: Nerealne priče, SVE se slažu u JEDNOM

Znala sam da je moja srodna duša kada smo bili sami u tišini na vrhu grada. U blizini nije bilo nikoga i osećala sam da bih mogla provesti ceo život na tom hladnom, vetrovitom mestu ako bi on bio sa mnom ....

Objavljeno:

Svako ima svoju definiciju srodne duše, a 12 žena je otkrilo kako su prepoznale svoju:

- Znala sam da je moja srodna duša jer je bio toliko nervozan na prvom spoju da je naručio celu bocu vina za sebe. Moja socijalna nespretnost i teskoba su se samo poklopili. Zaručili smo se tri meseca kasnije i ove godine slavimo šest godina braka - Nataliya (32)

- Znala sam da je moja srodna duša kada smo bili sami u tišini 'na vrhu grada'. U blizini nije bilo nikoga i osećala sam da bih mogla provesti ceo život na tom hladnom, vetrovitom mestu ako bi on bio sa mnom. Bio je to trenutak povezivanja - Sirapi (27)

- Brian mi uvijek iznova pokazuje kako je moja srodna duša. Jedan od trenutaka koji nikada neću zaboraviti je kada mi je deda preminuo. Brian je bio na kampiranju u drugoj državi, a kada je čuo što se dogodilo odmah je došao. Nije ništa poneo samo je došao. Nikad neću zaboraviti taj trenutak ili mnoge druge od tada - Katelyn (32)

- Kad sam upoznala svog supruga osetila sam duboku povezanost koju nisam mogla objasniti. Otprilike nakon nedelju dana veze, organizovao mi je posebnu rođendansku zabavu. Odgodio je sve što je imao za taj dan samo kako bi meni dao nešto posebno i nezaboravno. Bila je to jedna od osobina koja je pokazala da je on za mene! - Jordan (34)

Ljubav
foto: Profimedia

- Znala sam da mi je partner srodna duša kad sam shvatila da ima nedostataka, a da ih ja volim - Lana (29)

- Mislim da mi je prvi put odsvirao jednu od svojih pesama. Bio je samo on i akustična gitara. Sada zajedno stvaramo muziku i delimo je s publikom. To je neopisiv osećaj. Zaljubljujem se iznova, svaki put - Veronica (40)

- Naručio je čokoladni shake za predelo na jednom od naših prvih spojeva - Kat (34)

- Verujem da srodne duše ne moraju nužno biti romantične, jer svoju sam pronašla kod najbolje prijateljice. Kad sam je prvi put upoznala u srednjoj školi, odmah sam to shvatila. Kako je vreme prolazilo, mogli smo deliti svaku misao koju smo imali, bez obzira koliko neobičnu. Razgovor s njom naterao me da razmišljam na različite načine i bez napora smo vodili duboke razgovore o svemu. Danas, iako živimo na suprotnim krajevima zemlje, i dalje se osećamo povezanima na način koji se čini beskonačnim. To je više od prijateljstva i drugačije od romantične ljubavi - Erin (26)

- Osećala sam se kao da nikad ne propuštam ništa što se događa oko mene ako je on bio sa mnom. Sa njim je sve bolje! - Maddie (25)

- Na fakultetu sam videla simpatičnog dečka koji svira gitaru. U šali sam mu poslala poruku da bi me trebao odvesti na kafu. Čim smo popričali znala sam da je on pravi dečko za mene. Bilo je to kao da ga znam celi život. Došao je na kafu i nikad nije otišao - Amanda (26)

- Neočekivano sam završila u cirkusu nakon što sam dobila besplatnu kartu. Morgan je radila kao zaštitarka na vratima. Primetila me kako prolazi u svojoj kratkoj crvenoj haljini. Nekoliko dana kasnije, našla me na Fejsbuku i poslala poruku. Prošle su gotovo četiri godine i zaručile smo se - Chaya (24)

- Znala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu jer sam mu ja bila prva koju je kontaktirao kad mu je bilo najteže. Odabrao je mene da mi prizna najčudnije, najdublje i najcrnje misli. Tada sam znala da mu značim kao što i on meni znači - Yousra (20)

(Espreso, 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.