DOKTORKA OTKRILA ŽAŠTO ŽENSKI ORGAN ISPUŠTA ZVUKOVE TOKOM ODNOSA: Razlog je isuviše jasan, a rešenje NIKAD LAKŠE
Seks, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

nema razloga za nelagodom

DOKTORKA OTKRILA ŽAŠTO ŽENSKI ORGAN ISPUŠTA ZVUKOVE TOKOM ODNOSA: Razlog je isuviše jasan, a rešenje NIKAD LAKŠE

Zašto se javljaju "izdajnički" zvuci ženskog polnog organa tokom intimnih odnosa?

Objavljeno:

Zvukovi se javljaju tokom intimnog odnosa, a koje praktično "ispušta" ženski polni organ, nateraće većinu žena da pocrvene, a ne tako mali broj njih će iz istog razloga odustati od "akcije".

Takozvano "šljapkanje", pa i tonovi nalik ispuštanju gasova najčešće učine da se pripadnice nežnijeg pola jako postide, dok za muškarce umeju da budu izvor velike zabave...

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Zašto se ovi "izdajnički" zvuci javljaju, objasnila je ginekološkinja Elena Marčukova, a otkrila je i kako da se ova neprijatost izbegne.

Primarni razlog za ovu pojavu je kada je ženski polni organ "širi" od muškog, pa se između genitalija tokom odnosa formira "jaz".

Ovaj problem se često javlja nakon što se žena porodi, kada se dolazi do prolapsa (opuštanja) zidova polnog organa. Najlakši način da se ovo izbegne jeste da se promeni položaj.

"Takođe, opcija je i da se uradi plastična operacija. Ali, nema potrebe za ovim invanzivnim pristupom. Ako postoji razlika u veličini, samo treba da izaberete odgovarajuću pozu", objasnila je doktorka i istakla da ovi neprijatni zvuci zapravo nisu strašni, niti treba da budu razlog za stid.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.