OVO SU ZNACI DA MUŠKARAC NIKADA NIJE IMAO POLNE ODNOSE: Odaće ga 5 STVARI, dobro pogledajte U NJEGA
Seks, muškarac, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

KO BI REKAO

OVO SU ZNACI DA MUŠKARAC NIKADA NIJE IMAO POLNE ODNOSE: Odaće ga 5 STVARI, dobro pogledajte U NJEGA

Evo kako da nepogrešivo prepoznate muškarca koji nikada nije imao seks.

Objavljeno: 14:27h

Iako je prilično lako saznati da li je žena nevina, stvari su malo teže kada su u pitanju muškarci. Međutim, postoje određene stvari koje će vam jasno otkriti da on nikada u životu nije imao seks.

1. Neugodno ljubljenje

Ako je muškarac nevin, njegovo ljubljenje je nepodnošljivo i nezgodno. Biće stidljiv i veoma nezgodan. U slučaju da se dobro ljubi, postoje neki drugi znaci koji vam mogu reći da nikada nije imao seks.

2. Neće mu biti prijatno da te dodiruje

Ako je imao seks sa ženom, onda neće imati problema da te dodirne. Stidljivost nije tako očigledan znak da je nevina, ali na osnovu toga možete pretpostaviti da ona nema iskustva sa ženama. Ovo se naravno odnosi i na seks, ako vas muškarac ne dira u javnosti, onda je to znak poštovanja ili jednostavno nije pogodan trenutak za emocionalne izlive.

Penis
foto: Profimedia

3. Oni će tražiti dozvolu da rade razne stvari tokom seksa

Pošto ranije nije bio u ovoj poziciji, nevin čovek će najverovatnije tražiti vašu dozvolu za stvari koje želi da vam uradi. Moguće je da je nešto naučio iz porno filmova, ali ako ne reaguje adekvatno na vaše poteze, velika je šansa da je nevin.

4. Nije previše vešt u fizičkoj intimnosti

Ako ne reaguje na signale koje mu šaljete, definitivno nikada nije imao seks. Muškarac koji je već bio sa ženom znaće da prepozna suptilne signale koje mu šaljete i reagovaće u skladu sa tim.

5. To je brzo

Zbog previše uzbuđenja, verovatno će imati problema da kontroliše svoje emocije i vrlo brzo će svršiti. Možda se to desi čak i pre nego što se nešto zaista dogodi. On jednostavno nema dovoljno iskustva da kontroliše svoje želje, pa čak i najmanja stimulacija može izazvati prevremenu ejakulaciju.

(Espreso/Kodex.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.