OVO SU 5 ZNAKOVA DA VAM SE BIVŠI NIKAD NEĆE VRATITI: Prepoznaćete ih na keca, JEDAN je ubitačan!
Raskid, Foto: Profimedia

signali

OVO SU 5 ZNAKOVA DA VAM SE BIVŠI NIKAD NEĆE VRATITI: Prepoznaćete ih na keca, JEDAN je ubitačan!

Raskidi mogu da budu prilično bolni, naročito ako još uvek svim srcem volite tu osobu.

Objavljeno:

Možda je vaša ljutnja trajala nekoliko dana, ali već danas tražite znakove da bi vam se on mogao vratiti. Možda vam više nije važan razlog zbog kog ste raskinuli i dali biste sve na svetu da znate da i on oseća isto.

Međutim, neke se stvari ne mogu popraviti. Preko nekih se reči i događaja ne može preći.

Raskid
foto: Profimedia

To je važno da na vreme uvidite kako biste mogli da nastavite dalje. Najgore od svega je živeti u iluziji da će se nešto dogoditi za čim zaista ne postoje izgledi.

Mi vam donosimo bolne znake koji vam poručuju da vam se on nikad neće vratiti. Ali, ono što je pored toga važno da imate na umu je da se stvari zaista događaju s određenim razlogom, iako ga možda danas ne shvatate:

1. ON JE U POSVEĆENOJ VEZI SA NEKOM DRUGOM DEVOJKOM

Ako je vaš bivši započeo vezu sa drugom devojkom vrlo je verovatno da sebe ubeđujete da to radi da bi vas napravio ljubomornom. Međutim, da mu je to cilj to ne bi bila veza koja traje, jer se niko ne zadržava u blizini osobe koja ga ne privlači previše dugo. Dakle, ako deluje kao da je u posvećenoj vezi, vreme je da odustanete od toga da planirate budućnost s njim.

Plakanje, Žena plače, Tužna žena, Tuga, Depresija, Raskid, Razvod, Slomljeno srce
foto: Profimedia

2. IZBRISAO JE SVAKI VAŠ TRAG SA SVOJIH NALOGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ako momak planira da se vrati devojci sa kojom je bio u dugoj i ozbiljnoj vezi, on nije tako brz u pogledu brisanja svakog traga o njoj na svojim nalozima na društvenim mrežama. Umesto toga on će ostavljati komentare i objavljivati slike koji su očigledan pokušaj da se privuče vaša pažnja. Međutim, ako ste izbrisani sa njegovih naloga, to znači da vas je izbrisao i iz svog života.

3. ZAJEDNIČKIM PRIJATELJIMA JE REKAO DA VAS NE ŽELI U SVOM ŽIVOTU

Ovo je jedan od najočiglednijih znakova da on ne želi da se pomirite. Ako ste primetili sve navedene znake, a još uvek gajite nade da ćete se pomiriti sa bivšim, dobro bi bilo da pitate svoje zajedničke prijatelje šta on priča o vama. Možda vas uopšte ne spominje i ne pita za vas, a možda je i vrlo direktan po pitanju toga da nema nameru da obnavlja vezu sa vama.

3. IZBEGAVA DIREKTAN KONTAKT OČIMA SA VAMA

Kada je muškarac zainteresovan za obnavljanje romantične veze sa svojom bivšom devojkom on će se potruditi da uhvati njen pogled. Uspostavljanje kontakta očima je prvi korak ka pomirenju. To je znak da traži potvrdu s vaše strane da želite isto. Međutim, ako se vi trudite da vam se pogledi sretnu, a on skreće pogled od vas u suprotnu stranu, to je znak da ne želi ništa da ima sa vama.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

4. ON NE MOŽE DA VAM OPROSTI RAZLOG ZBOG KOG STE RASKINULI

Ako je razlog za vaš raskid bila nevernost s vaše strane, postoje velike šanse da on to ne može da vam oprosti. Takođe, ako ste u bilo kom drugom obliku imali nezdravu vezu, ako on ne može da zaboravi prošlost, ne postoje izgledi da sa vama gradi budućnost. Njegova ljutnja na vas, bilo da ste izdali njegovo poverenje ili se niste dovoljno trudili oko njega su možda dovoljni da ne želi da se pomiri sa vama.

5. ODBIO JE SVE VAŠE POZIVE

Još jedan jasan znak da on ne želi da se pomiri sa vama je taj da je odbio sve vaše pozive. Ako ste u više navrata pokušavali da ga dobijete telefonom i on vam je svaki put odbio poziv ili spustio slušalicu rekavši da ga ne zovete više, zaista bi trebalo da ga poslušate. Ovo je i više nego očigledna poruka da vas on više ne želi kraj sebe.

(Espreso/Ženskimagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.