BIVŠI DEČKO JOJ JE URADIO NAJGORU MOGUĆU STVAR: Kada ga je SRELA došlo je DO OVOGA
Odnos, Foto: Profimedia

PROBLEMI

BIVŠI DEČKO JOJ JE URADIO NAJGORU MOGUĆU STVAR: Kada ga je SRELA došlo je DO OVOGA

Pravi prijatelj će poštovati vaš izbor, čak i ako se ne slaže s njim, i biti uz vas ako ne uspe

Objavljeno: 19:25h

–Pre otprilike tri godine ostavila sam svog dugogodišnjeg dečka nakon što sam saznala da je imao aferu i da mu je ljubavnica trudna. Afera nije bila potpuno iznenađenje, ali sam bila stvarno šokirana trudnoćom i nisam mislila da ću moći i dalje da radim na vezi, pa smo prekinuli – napisala je jedna devojka za Mirror.

1 / 9 Foto: Profimedia
Prevara
foto: Profimedia

– Nedostajao mi je i nikad nisam prestala da ga volim. Jednostavno mrzim to što je je učinio meni i našoj vezi. Pristala sam da pokušan i i polako, ali već brinem o svojoj odluci. Zapravo, osećam se toliko glupo što sam ga uzela nazad da nisam rekla nikome. Ima li naša veza šanse ili da sam luda što sam pristala na novi pokušaj? – pitala je stručnjakinju.

Seks
foto: Profimedia

– On vam mora da dokaže da je vredan vašeg poverenja. Nije prvi put da vara, pa mislim da se s time treba pozabaviti. On mora da shvati da nema više šansi, a vi se morate dovoljno da se poštujete ​​da to očekujete od njega. Što se drugih ljudi tiče, sigurna sam da će većina vaših prijatelja i voljenih biti zabrinuta za vas, ali to nije njihov život i sve što možete učiniti je objasniti da mu želite dati još jednu priliku. Pravi prijatelj će poštovati vaš izbor, čak i ako se ne slaže s njim, i biti uz vas ako ne uspe. Trebaće vremena i truda da se stvari obnove, uz to morate uzeti u obzir i njegovog sina. Zakoračiti u ulogu maćehei nositi se s drugom ženom biće izazov – odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.