VERENIK JE OSTAVIO NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: Sve je BILO NORMALNO do OVOG MOMENTA, i dalje je U ŠOKU
Raskid, Foto: Profimedia

auuu

VERENIK JE OSTAVIO NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN: Sve je BILO NORMALNO do OVOG MOMENTA, i dalje je U ŠOKU

Činjenica da ste vereni već pet godina, a niste se venčali može biti pokazatelj da on ni nije bio siguran u vašu vezu, ili je to možda slučaj kod oboje

Objavljeno:

Moj verenik je pre par nedelje raskinuo našu veridbu i od tada sam očajna i svakog dana satima plačem u krevetu. Veza nam nije bila najbolja u poslednjih par meseci i puno smo se svađali, te se činilo kao da se ni oko čega ne možemo složiti. Jednog vikenda mi je samo rekao da ne želi više biti sa mnom i da ne želi planirati venčanje, napisala je jedna žena za Mirror.

Bili su, kaže, zajedno osam godina, od čega su pet bili vereni no rekao joj je da više nije zaljubljen u nju, spakovao je stvari i otišao. Od tada su razmenili samo par mejlova i to o tome kako da dođe do ostatka stvari koje su mu kod nje ostale. Ona se, kaže, oseća jako loše i još ne može da veruje da je ostala sama u njihovom stanu, a još gore joj je što je svi sažalijevaju. - Jedna pozitivna stvar je što je mogao da vas zavlači do venčanja ili još gore, prizna kako se oseća nekoliko dana nakon venčanja. Verovatno trenutno ne možete razumjti njegovu odluku, ali sigurna sam da ni njemu nije lako. Mislim da je svestan da vas je povredio i da ga svi drugi osuđuju pa poštujte što je to priznao sada, a ne kasnije. Činjenica da ste vereni već pet godina, a niste se venčali može biti pokazatelj da on ni nije bio siguran u vašu vezu, ili je to možda slučaj kod oboje. Što se tiče drugih ljudi, recite im kakvu podršku od njih želite i što vam trenutno smeta i da vam ne govore koliko im je žao. Iz ličnog skustva vam mogu reći da ćete s vremenom krenuti dalje, ali i ceniti osećanja koja su vam ostala s njim - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.