ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Prevare, intrige, EMOCIJE, sve što volite našlo se u filmu "Sharper" 2023 (VIDEO)
Sharper, Foto: printscreen/youtube/A24, Wikipedia

drama

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Prevare, intrige, EMOCIJE, sve što volite našlo se u filmu "Sharper" 2023 (VIDEO)

FIlm "Sharper" nije dobio dovoljno pažnje koliko zaslužuje, ali 2023. godina još uvek traje, dajte ovoj drami šansu, neće vas razočarati

Objavljeno:

Ukoliko ste odlučili malo da se osamite po visokim temperaturama, napunite kadu, sipajte čašu vina, romantizujte sopstveni život i pustite "Sharper" možda i vi malo izoštrite sliku o sopstvenom životu.

Dramu je režirao Bendžamin Keron, a u glavnim ulogama ćete zateći genijalnu Džulijan Mur, koja ni ovog puta nije izneverila svojim talentom, Sebastijana Stena i Džastis Smit, a tu su i Džon Lajtogu i Brijana Midlton.

Znamo da je većina vas veliki ljubitelj velikih pljački, prevara, organizovanog kriminala, barem što se filmskog platna tiče, a i malih ekrana. E pa film "Sharper" sve to pakuje u mnogo dostojanstveniju priču. Umesto jurnjave i pucnjave, zateći će vas isprepletane priče ljudi koji varaju jedni druge na sofisticiran, prepreden način i to će vas investirati u film, više nego bilo koji drugi film ovog tipa.

Sharper, Film, Džulijan Mur
foto: Printscreen/ Youtube/ Apple Tv

Prevaranti poput Leonarda Dikaprija iz "Uhvati me ako možeš" su davno prevaziđeni, i iako je taj film i dalje intrigantan i zabavan za gledanje, neophodno nam je nešto bliže našem vremenu.

U ovoj priči nećete znati ko vara, kada vara, koga vara, u kakvom je odnosu sa tom osobom koju vara. Oni udaraju na emocije, sve rade sa velikim umećem i suptilno, nećete ih ni osetiti dok ne nestanu sa vašim celokupnim posedom.

Ovo filmsko ostvarenje 2023. godine možete ga pogledati na Apple TV+,a evo i trejlera:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.