ESPRESO PREPORUKA ZA FILM: Kada budete videli JELOVNIK iz "MENIJA", razmislićete dva puta pre sledećeg OBROKA
Espreso preporuka za film Meni, Foto: Printscreen/Youtube/SearchlightPictures

prijatno!

ESPRESO PREPORUKA ZA FILM: Kada budete videli JELOVNIK iz "MENIJA", razmislićete dva puta pre sledećeg OBROKA

Retko kada pogledamo toliko dobre filmove, da nam se određene scene urežu u pamćenje do kraja života

Objavljeno:

Svi smo upoznati sa glumicom Anjom Tejlor-Džoj koja je postala svetski hit nakon serije "Damin gambit". Iako nas je upoznala sa svojim vanrednim talentom tada, moramo priznati u filmu "Meni" u režiji Majka Mjolda, nadmašila je samu sebe.

Anja je u filmu "Meni" stajala rame uz rame sa čuvenim britanski glumcem Ralfom Fajnsom, koji je igrao čuvenog šefa kuhinje Julijana Slovika, dok se ona od početka predstavlja kao Margot Milis, koju je na ekskluzivnu večeru doveo Tajler Ledford, kog tumači Nikolas Hault.

Sve u svemu sjajna glumačka ekipa nas od starta dočekuje u zbunjujućoj atmosferi. Jedino što znamo jeste dase grupa "buržuja" uputila na tajnovito ostrvo na kome se nalazi Slovikov restoran, i da Margot poprilično odskače od te ekipe.

Nakon ture po ostrvu na kome Slovik sa svojim zaposlenima proizvodi sve neophodno za svoj restoran i na kome svi oni zapravo i žive, ekipa stiže u restoran, u kome se služe gotovo nepostojeća jela propraćena mračnim govorima glavnog kuvara, peva Slovika.

Ne bismo otkrivali ni šta se krilo u njihovim tanjirima, i kakva je predstava oratila smenu jela, to ćete sami morati da pogledate u ovoj zaista inovativnoj horor-komediji.

Uživajte u sledećem obroku!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.