ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ako volite MAČKE, ovaj FILM će vas raspametiti - Električan život Luja Vejna
Električni život Luja Vejna, Foto: Printscreen/Youtube/PrimeVideo

za ljubitelje životinja

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ako volite MAČKE, ovaj FILM će vas raspametiti - Električan život Luja Vejna

Da se i dalje snimaju nežni lepi filmovi o umetnosti i ekscentričnim ljudima, dokaz je upravo "Električan život Luja Vejna"

Objavljeno:

On nije samo umetnik i slikar, već pronalazač. Njegov život se vrteo oko energije živih bića, posebno životinja. Skicirao je i crtao neposredno pre pojave foto aparata, jedva krpeći kraj sa krajem. Genijalni Benedikt Kumberbač u ulozi Luja Vejna će vas nasmejati i opustiti ovog kišnog vikenda.

Ako ste se ikada pitali kako su mačke završile u vašoj dnevnoj sobi, ovaj film ima zanimljivu perspektivu na tu temu. Mada u fokusu nije naš omiljeni ljubimac, već ekscentrični Lujis Vejn, koji u Londonu živi sa svojim sestrama sve dok ne upozna njihovu novu guvernantu Emili Ričardson.

Njegov život nije ni malo jednostavan ni jednog trenutka, ali smisao pronalazi u svojim crtežima, ljubavi i svom ljubimcu.

Ispratite neverovatne avanture ovog inspirativnog, neopevanog heroja koji kasnih 1800-ih do 1930-ih nastoji da otkrije „električne” misterije sveta i na taj način bolje da razme sopstveni život i dubinu ljubavi koju je podelio sa jednom neverovatnom damom.

Film je izašao 2021. godine u Velikoj Britaniji, glavne uloge tumače Benedikt Kumberbač, Kler Foj, Andrea Rajzborou i Tobi Džouns, a režirao ga je Vil Šarp.

Uživajte u filmu "Električni život Luja Vejna" i prenesite nam utiske!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.