ESPRESO PREPORUKA ZA FILM: Misterija koja ostavlja bez daha, jedna stvar i SVE SE MENJA - "EFEKAT LEPTIRA"
Efekat leptira, Foto: Printscreen/Youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

VIKEND OPUŠTANJE

ESPRESO PREPORUKA ZA FILM: Misterija koja ostavlja bez daha, jedna stvar i SVE SE MENJA - "EFEKAT LEPTIRA"

Ako volite laganu naučnu fantastiku, ovaj film vas svakako neće ostaviti ravnodušnim

Objavljeno:

"Efekat leptira" je američki naučnofantastični triler iz 2004. koji su napisali i režirali Erik Bres i Džej Meki Gruber. Glavnu ulogu tumači omiljeni Ešton Kučer.

Odrastajući, Evan Treborn (Ešton Kučer) i njegovi prijatelji, Leni Kejgan, Kejli Miler i Kejlin brat Tomi, pretrpeli su mnoge psihološke traume zbog kojih je Evan često doživljavao amneziju.

Ove traume uključuju prisiljavanje da učestvuje u dečijoj pornografiji od strane Kejli i Tomijevog oca, Džordža Milera; njegov otac Džejson Treborn koji je proglašen ludim i koji boravi u specijalnoj bolnici, umalo ga nije ugušio, a to je samo mali deo njegovog odrastanja, traume su se nizale, sve dok nije otišao na koledž.

Nakon sedam godina neka sećanja mu se vraćaju, i on shvata šta može da uradi, ako promeni samo jednu stvar... Međutim šta se dešava kada ni to ne upali?

Ako želite da znate šta se dogodilo mladom Evanu i na koje načine je promenio prošlost, a i budućnost, toplo preporučujemo da pogledate film. Možete ga pronaći i na Netfliksu.

Trejler za film "Efejat leptira":

Uživajte!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.