VUKAŠIN JOVANOVIĆ, SLOBODA MIĆALOVIĆ, DRAGAN VUJIĆ, ANĐELA ALAVIREVIĆ, ŽELJKO VASIĆ U DIZNIJEVOJ PRIČI "ELEMENTAL"
Ilustracija, Foto: Disney studios

promo

VUKAŠIN JOVANOVIĆ, SLOBODA MIĆALOVIĆ, DRAGAN VUJIĆ, ANĐELA ALAVIREVIĆ, ŽELJKO VASIĆ U DIZNIJEVOJ PRIČI "ELEMENTAL"

Potpuno nova Diznijeva i Pixar priča "Elemental", o suživotu 4 osnovna elementa, naći će se u domaćim bioskopima od 15. juna i to ubrzo nakon što je animacija zatvorila filmski festival u Kanu

Objavljeno: 16:11h

Zavšrena je sinhronizacija Pixar i Diznijeve animacije "Elemental" čije prikazivanje u bioskopima počinje 15. juna. U gradu Elementalu žive četiri osnovna elementa koja nas okružuju Voda, Vatra, Vazduh i Zemlja, a tradicionalni studio animiranog filma upravo im je "udahnuo život" prikazujući ih kao stanovnike jednog grada.

U domaćoj, sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili naši glumci među kojima u glavnim ulogama Vukašin Jovanović, Dragan Vujić Vujke, Anđela Alavirević i Aleksandra Nikolić. Osim njih, ostale likove filma oživeli su i Sloboda Mićalović, Željko Vasić, Vesna Stanković, Leontina Vukomanović i drugi. Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i "vatrenu" mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i "poput vode" relaksiranim momkom dovodi u pitanje uverenja o svetu u kom upravo Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu "Elementi se ne mešaju!"

Promo
foto: Disney studios

Ulogu čovekolikog vodenog lika tumači glumac Vukašin Jovanović koji nagoveštava da na bioskopskom platnu sledi animacija koja će zagrejati srca gledalaca i razigrati njihovu maštu: "Dao sam glas liku koji ima srce veliko kao okean. Sa već dobro poznatom Pixarovom estetikom i animacijom dolazi još jedan topao, duhovit i uzbudljiv film." Grad Elemental nastanjuju i drugi stanovnici, među kojima je i Gejl, oblačić, koja je uvek na dužnost svoje inspekcijske jedinice, a o svom liku iz Elemetala-a naša poznata glumica Sloboda Mićalović ukratko ističe "Kada oseti nepravdu postaje glasna i ljuta. Kada je smirena ona je direktna, ali zato prijateljski nastrojena." Predstojeću priču o različitostima i njihovoj privlačnosti režirao je američki reditelj Piter Son poznat i po animacije Dobri dinosaurus iz 2015 godine. Njegov najnoviji "Elemental" imao je svetsku premijeru na poslednjoj večeri upravo završenog filmskog festivala u Kanu.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.