OVO SE DESILO VEDRANI RUDAN PRE SAMO 2 DANA: U sve upleten i NEJN MUŽ, MORALA SE OGLASITI (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

PROGOVORILA

OVO SE DESILO VEDRANI RUDAN PRE SAMO 2 DANA: U sve upleten i NEJN MUŽ, MORALA SE OGLASITI (FOTO)

Peto izdanje knjige "Doživotna robija" se nalazi u štampi, a analizirajući naslov svog najnovijeg romana, književnica je rekla da je za nju "doživotna robija upravo sam život, bilo kakav, srećan i nesrećan"

Objavljeno:

Vedrani Rudan je 29. okrobra bio rođendan i, kako je otkrila, njeni najbolji prijatelji su bili u Beogradu, i njen muž kao najveća ljubav u životu, čak je imala i kuvara koji im je specijalno spremao večeru za njen srećan dan, što joj je dovoljno da bude u potpunosti zadovoljna.

- Beograd je moj grad i po pravilu svaki svoj rođendan upravo slavim kod vas. Mada, trebalo je da bude tajna da mi je rođendan, ali eto, sada je kasno, čim sam to rekla u medijima - napomenula je Rudan.

Podsetimo, Vedrana Rudan je potpisivala svoj novi roman “Doživotna robija” na 65. Beogradskom sajmu knjiga i istakla svoj stav da danas kada žena ima novca, onda ima slobodu.

Takođe je izjavila da joj nije jasno zašto se o njoj uporno govori kako nema dlake na jeziku, jer ona, zapravo, priča o temama o kojima svi govore, jedino što ne bi o tome javno pričali u medijima.

Peto izdanje knjige "Doživotna robija" se nalazi u štampi, a analizirajući naslov svog najnovijeg romana, književnica je rekla da je za nju "doživotna robija upravo sam život, bilo kakav, srećan i nesrećan".

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/ Televizija srpske dijaspore

- I dok živimo život, nalazimo se na robiji. Oslobađamo se tek kada umremo. Dakle, svačiji život je u principu besmislen, jer zamislite tolike trke, lov na novac i moć, da bi na kraju samo umrli. Pa jesmo li mi normalni? Sigurno je da nismo - u svom maniru kaže Rudan.

U "Doživotnoj robiji" ona piše o svojim omiljenim temama, odnosu roditelja i dece, i o tome šta znači biti istinski slobodan. Da li je sloboda moguća bez materijalne sigurnosti, da li rad oplemenjuje ili porobljava čoveka i šta je neophodno da bi žena zaista bila nezavisna, samo su neka pitanja koja glavna junakinja Lola postavlja sebi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.