NEŽNO GA GRLI I LJUBI, A NIJE TEODOSIĆ: Jelisaveta Orašanin se SNIMILA SA NJIM, OVO JE PRAVA LJUBAV (FOTO)
Foto: Marina Lopačić

objavila

NEŽNO GA GRLI I LJUBI, A NIJE TEODOSIĆ: Jelisaveta Orašanin se SNIMILA SA NJIM, OVO JE PRAVA LJUBAV (FOTO)

Jelisaveta protekle dane provodi sa svojim mališanima u prirodi, pa je tom prilikom pokazala i zavidno umeće kada je fudbal u pitanju

Objavljeno: 10:04h

Glumica Jelisaveta Orašanin nedavno je obajvila set fotografija na kojima pozira u neobičnom izdanju, sa crnim, čipkastim korsetom, dok nežno grli i ljubi svog psa, ljubimca Ljubicu, koja se od poznate glumice ne odvaja.

Njih dve idu zajedno u šetnju, Ljubica je tu dok Jelisaveta vežba sa svojim trenerom i radi vežbe. Nedavno je glumica podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kratak video na kojem vozi skejt ulicama Los Anđelesa, dok na povocu šeta Ljubicu. Supruga poznatog košarkaša je u opisu fotografija na kojima je u zagrljaju sa Ljubicom napisala: "Ti činiš da sa lakoćom gledam svet s ljubavlju".

1 / 1 Foto: Printscreen/Instagram

Jelisaveta protekle dane provodi sa svojim mališanima u prirodi, pa je tom prilikom pokazala i zavidno umeće kada je fudbal u pitanju. Izvodeći različite finte i pokrete dok su joj Petra i Bogdan pravili društvo, a glumica je tom prilikom u opisu napisala: "Čas fudbala u prirodi". Dok je njen suprug na utakmicama i treninzima, ona je maksimalno posvećena njihovim naslednicima, pa je tako osim šetnji i fizičkih aktivnosti u parku, posetila štand povodom predstojećeg praznika Halloween.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Printscreen

Poznati bračni par Teodosić svo slobodno vreme provode sa svojim naslednicima, pa su tako osim zajedničkih šetnji, obradovali svoje mališane posetom jednog od najboljih tematskih parkova u Italiji "Gardalend" u kojem su Petra i Bogdan uživali, dok su se posebno zadržali u delu posvećenom njihovim omiljenim junacima "Pepi prasetu".

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.