ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mi smo tim, bez obzira na sve - "BLIZANCI SA KOSTURIMA"
,,Blizanci sa kosturima", Foto: Printscreen/Youtube/Sony Pictures Releasing Australia, Wikipedia

ranjivo!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mi smo tim, bez obzira na sve - "BLIZANCI SA KOSTURIMA"

,,Blizanci sa kosturima" prate živote otuđenih blizanaca čije se sudbine tragično spajaju i ponovo ih ujedinjuju

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio neponovljiv spoj komedije drame iz 2014. godine koji nosi naziv ,,Blizanci sa kosturima".

U glavnim ulogama su se našli fantastični komičari Bil Hejder i Kristen Vig.

Blizanci sa kosturima
foto: Wikipedia

,,Blizanci sa kosturima" prate živote otuđenih blizanaca čije se sudbine tragično spajaju i ponovo ih ujedinjuju. Megi prvi put srećemo u kupatilu sa šakom punom tableta. Tek što se spremi da ih proguta, u pokušaju je spreči poziv koji javlja da je njen brat blizanac pokušao da učini isto, samo na drugačiji način- prerezavši vene u kadi.

Tata nam je uvek govorio da se držimo jedno drugog, bez obzira na sve."

Megi odmah hita u Los Anđeles, gde on živi, kako bi mu pružila podršku, a potom ga poziva da odsedne kod nje i njenog muža u Njujorku. On prihvata i njih dvoje nakon 10 godina ponovo počinju da se zbližavaju.

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/Sony Pictures Releasing Australia

Razgovaraju o ocu koji je izvršio samoubistvo, majci koja ga je gušila, a njih zanemarivala, traumama koje su iz toga proistekle, i zabranjenim aferama iz srednjoškolskih dana koje ih prate i danas. Shvataju da ne mogu jedno bez drugog i da moraju da se drže zajedno kroz dobro i zlo.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Blizanci sa kosturima" treba da pogledaju braća i sestre ili oni koji dele sličnu sponu, a pogotovo oni čiji su se životi na ovaj ili onaj način razdvojili. Ovaj film će razjasniti najveće životne vrednosti i inspirisati akciju ka osnaženijoj budućnosti.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 29.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.