ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Kako si ostao živ ovoliko dugo? - "MAFIJAŠKI TELOHRANITELJ"
,,Mafijaški telohranitelj", Foto: Printscreen

akcija!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Kako si ostao živ ovoliko dugo? - "MAFIJAŠKI TELOHRANITELJ"

,,Mafijaški telohranitelj" prati telohranitelja Majkla koji ima zadatak da sačuva najtraženijeg plaćenog ubicu Darijusa Evansa Kinkejda

Objavljeno:

Sreda je dan za hvatanje zaleta i željno iščekivanje vikenda. Kako bi Vam ova sedmica proletela što brže, Espreso preporučuje da pogledate vrhunski akcioni film ,,Mafijaški telohranitelj".

Zvezde koje znate i volite u njemu su: Rajan Renolds, Samjuel L. Džekson, Gari Oldman, Salma Hajek, Elodi Jang, Hoakim de Almeida, Kersti Mičel i Ričard E. Grant.

Mafijaški telohranitelj, The Hitman's Bodyguard
foto: Wikipedia

,,Mafijaški telohranitelj" prati telohranitelja Majkla koji ima zadatak da sačuva najtraženijeg plaćenog ubicu Darijusa Evansa Kinkejda. Na komplikaciju nailaze još na početku, s obzirom da su njih dvojica zakleti neprijatelji.

Biću bezbedniji sam! / Nećeš izdržati ni sat bez mene!"

Ali posao je posao. Oni znaju da je sada vreme da se udruže protiv zajedničkog neprijatelja- hladnokrvnog istočnoevropskim diktatorom Vladislavom Duhovičem.

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/ Lionsgate Movies

Zajedno stopiraju do trajekta koji ide za Amsterdam, gde je Darijusova žena Sonja zarobljena. Dok Brajs ocenjuje svoje greške iz prošlosti na štandu sa pivom, Duhovičevi ljudi napadaju Kinkejda. Brajs potompomaže Kinkejdu da pobegne, ali biva uhvaćen.

Kako si ostao živ ovoliko dugo?"

Jurnjava se nastavlja uz mnogo napetosti, nesigurnosti i borbe. Svaki trenutak je bitan, što je jasno obojici. Kada im život visi o koncu, sve razlike i razmirice padaju u vodu. Znaju da moraju da formiraju tim.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Mafijaški telohranitelj" je bez pogovora namenjen osobama koje cene akcione filmove prepune uzbuđenja, tenzije, borbenih veština, ali i komičnih momenata koji osvežavaju nategnutu energiju. Spremite se za 118 minuta dobre zabave!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 24.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.