ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Možda ne postoji, ali za njih je stvaran - "MOJ LAŽNI DEČKO"
,,Moj lažni dečko", Foto: Printscreen/Youtube/ BuzzFeedVideo

novo!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Možda ne postoji, ali za njih je stvaran - "MOJ LAŽNI DEČKO"

,,Moj lažni dečko" prati zavrzlamu u kojoj glavni lik Endru prati nekonvencionalan savet najboljeg prijatelja kako bi oterao staru ljubav iz života

Objavljeno:

Espreso predlaže da Vaš izbor danas bude još jedno novo filmsko ostvarenje poznato kao ,,Moj lažni dečko" (eng.,,My Fake Boyfriend").

U glavnim ulogama ćete primetiti: Kinena Lonsdejla, Dilana Sprausa i Saru Hajland.

Moj lažni dečko
foto: Printscreen/Instagram/justin_review

,,Moj lažni dečko" prati zavrzlamu u kojoj glavni lik Endru prati nekonvencionalan savet najboljeg prijatelja kako bi oterao staru ljubav iz života. Metoda uključuje stvaranje lažnog dečka uz pomoć tehnologije koja je toliko realistična da svi poveruju da je Endru zauzet.

Njegovi pratioci mogu videti par kako plešu, sunčaju se na plaži ili pak, skaču iz aviona! Sve deluje savršeno dok Endru ne upozna ljubav svog života i potom se ne dokaže da je teško raskinuti sa lažnim dečkom.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/ BuzzFeedVideo

Ovaj film je po prvi put emitovan 17. juna 2022. godine na platformi Amazon Prime-a. Scenario su napisali Luke Olbrajt, Greg Boldin i Džo Vandžai Ros, dok režiju potpisuje Rouz Troš.

Trejler možete pogledati ispod:

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Moj lažni dečko" je idealan za osobe koje vole romantične komedije sa zapetljanim tokom radnje začinjene sa mnogo drame ali i smeha. Film je interesantno osmišljen, te će sigurno steći još mnoštvo obožavatelja.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 25.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.