ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ona je drugo srce, da je nema niko ne bi pročitao knjigu - "KNJIGA O LJUBAVI"
,,Knjiga o ljubavi", Foto: Printscreen/Youtube/ BuzzFeedVideo

novo!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ona je drugo srce, da je nema niko ne bi pročitao knjigu - "KNJIGA O LJUBAVI"

,,Knjiga o ljubavi" predstavlja priču o dvoje pisaca čiji se životi prepliću na najčudniji mogući način

Objavljeno:

Espreso Vam želi srećan početak nove radne sedmice i tim putem predlaže da osveženje pronađete u novom filmskom ostvarenju pod imenom ,,Knjiga o ljubavi" (,,Book of Love").

Sjajnu glumačku ekipu čine: Sem Klaflin, Veronika Ečegi, Lusi Panč, Horasio Garsija Rohas, Horasio Vilalobos, Laura de Ita, Ruj Gajtan, Đovani Florido i Remi Milner.

Book of Love, Knjiga o ljubavi
foto: Printscreen/Instagram/cintaamarillo

,,Knjiga o ljubavi" predstavlja priču o dvoje pisaca čiji se životi prepliću na najčudniji mogući način. Henri Koper je britanski pisac koji je proveo pet godina radeći na svom ljubavnom romanu, da bi ga na kraju sačekala razočaravajuća reakcija publike.

Ljubav ne može biti luda, vruća, znojava ili gola. Već umesto toga, mora biti praktična.

Henrijeva šansa za uspehom je potonula u vodu i tome nema pogovora. Međutim, iznenada se javlja tračak nade kada ga njegov izadavač obaveštava da je njegova knjiga na prvom mestu u Meksiku i da za to treba da zahvali dotičnoj Mariji.

1 / 24 Foto: Profimedia

Sada je njegovo vreme da zablista i to u Meksiku! Tamo ga dočekuje Marija, ali ne samo ona. Henri otkriva da je njegova knjiga dobila potpuno nov život i to Marijinom zaslugom. Ona je bila ta koja je ,,začinila" njegovu knjigu i time stvorila apsolutni hit.

Ljubav je u centru svega, zar ne? To je ono što svi tražimo.

Ovo ipak isprva ne raduje uglađenog Henrija koji je zagovornik romantične ljubavi bez strasti i definitivno bez ,,prljavštine". Njegovo nezadovoljstvo je srećom kratkog veka, te on pristaje da nastavi sa turnejom po Meksiku. Uspesi nastavljaju da se ređaju, a sa njim i nova uzbuđenja!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Knjigu o ljubavi" treba da pogledaju svi nepopravljivi romantici jer ovo ostvarenje govori jezikom njihove duše. Pored njih, film će se dopasti i svima koji cene umetnost pisanja i onima koji su upoznati sa svetom pisaca. Iako se povremno oslanja na stereotipe, ,,Knjiga o ljubavi" je izuzetan prikaz spajanja dve potpuno različite kulture, suprotnih mentaliteta, različitih govornih područja, društvenih staleža i mogućnosti.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 22.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.