ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: I kunem se da smo u ovom trenutku večni - "ČARLIJEV SVET"
,,Čarlijev svet", Foto: Printscreen/Youtube/ Roadshow Films

ikonski!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: I kunem se da smo u ovom trenutku večni - "ČARLIJEV SVET"

,,Čarlijev svet" čini filmsku adaptaciju romana ,,Prednosti jednog marginalca" američkog autora Stivena Čeboskog, i svojom tematikom neodoljivo podseća na „Jednog dana će ti ovaj bol biti od koristan“, gde je primetan akcenat na tegobama odrastanja i osećaja nepripadanja

Objavljeno:

Espreso se vratio nakon kratkog odmora sa jednom nostalgičnom preporukom koja nosi ime ,,Čarlijev svet".

U glavnim ulogama su se našli: Logan Lerman, Ema Votson i Ezra Miler.

Čarlijev svet
foto: Wikipedia

,,Čarlijev svet" čini filmsku adaptaciju romana ,,Prednosti jednog marginalca" američkog autora Stivena Čeboskog, i svojom tematikom neodoljivo podseća na „Jednog dana će ti ovaj bol biti od koristan“, gde je primetan akcenat na tegobama odrastanja i osećaja nepripadanja.

Ne znam da li ste se ikada tako osećali. Da želite da spavate hiljadu godina. Ili da jednostavno ne postojite. Ili da jednostavno ne budete svesni da postojite."

Glavni lik Čarli se sukobljava sa teškim slučajem kliničke depresije. On je povučen i nema prijatelje, sve dok ne upozna dvoje starijih srednjoškolaca- Sem i Patrik. Oni ubrzo postaju nerazdvojni prijatelji i zajedno otkrivaju čari adolescentskog doba.

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/ Roadshow Films

Pored uživanja u društvu istomišljenika, ova grupa tinejdžera se takođe suočava i sa nekolicinom nemilih događaja koji će testirati snagu njihove zajednice.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Čarlijev svet" treba da pogledaju svi oni koji su se nekada osećali kao ,,crne ovce", tj. isključeno od strane ostatka sveta. Ovo ostvarenje će vas podsetiti na krucijalne momente odrastanja i sazrevanja.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 08.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.