ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Najbolje stvari u životu se dešavaju neočekivano - "MAMA MIA! IDEMO PONOVO"
,,Mama Mia! Idemo ponovo", Foto: Printscreen/Youtube/ Zero Media, Printscreen/Instagram/bigtime_beckylynch_wwe_fp

MJUZIKL!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Najbolje stvari u životu se dešavaju neočekivano - "MAMA MIA! IDEMO PONOVO"

,,Mama Mia! Idem ponovo" predstavlja nastavak filmskog klasika ,,Mama Mia" iz 2008. godine

Objavljeno:

Radnu nedelju nastavljamo sa mnoštvom pozitivne energije, pa Vam zato Espreso nudi još jedno vrhunsko ostvarenje koje nosi naziv ,,Mama Mia! Idemo ponovo".

Za spektakl su zaslužni: Meril Strip, Kristina Baranska, Pirs Brosnan, Dominik Kuper, Kolin Fert, Endi Garsija, Lili Džejms, Amanda Sajfred, Stelan Skarsgord, Džuli Volters i Šer

Mama Mia! Idemo ponovo
foto: Printscreen/Instagram/bigtime_beckylynch_wwe_fp

,,Mama Mia! Idem ponovo" predstavlja nastavak filmskog klasika ,,Mama Mia" iz 2008. godine. Glavna protagonistkinja Sofi je sada udata žena i otvara hotel ,,Bella Dona" u čast svoje nedavno preminule majke Done. Sve je spremno za veliko otvaranje ali njena dva oca nisu tu.

Najbolje stvari u životu se dešavaju neočekivano."

Pored toga brinu je i poljuljani odnosi između nje i njenog supruga Skaja koji je u Njujorku. Ipak nakon kiše dolazi zračak sunca kada se pojave majčine legendarne drugarice Rozi i Tanja koje donose dobru zabavu i nove hitove! Na taj način zajedno prebolevaju tragičan gubitak Sofine majke.

1 / 12 Foto: Printscreen/Youtube/ Zero Media

Kako se zabava približava tako Sofi biva sve jasnije da njeni očevi Hari i Bil neće biti prisutni te večeri, ali oni je iznenađuju. Hari napušta posao u Tokiju, a Bil u Stokholmu i dolaze u Grčku kako bi podržali svoju devojčicu.

Za stvaranje takve žene potrebna su tri izuzetna čoveka."

Ali to nije sve! Jedna vrlo važna osoba stupa na scenu i ostavlja publiku bez daha. A kada pomislite da je tu kraj, Sofi priprema još jedno iznenađenje koje će promeniti sve!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Mama Mia! Idemo ponovo" je definitivno namenjena svima onima koji cene mjuzikl i onima koji su obožavali prvi deo ove priče. Ko zna, možda ga zavolite još više od originala. Pružite mu priliku!

Bonus video:

05:34

BRZE VESTI 18.07.2022. 15:55

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.