ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Čudaci smo ali šta ćemo kad smo takvi - "NOVA DEVOJKA"
,,Nova devojka", Foto: Printscreen/Youtube/ iflix Malaysia

otkačeno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Čudaci smo ali šta ćemo kad smo takvi - "NOVA DEVOJKA"

,,Nova devojka" govori o veseloj Džes koja se nakon raskida sa dečkom useljava u stan sa trojicom muškaraca

Objavljeno:

Svi znaju da je petak dan za serije, pa Vam zato Espreso predlaže da danas pogledate seriju ,,Nova devojka"- još jedno brilijantno ostvarenje u kojem se istakla slavna Zoi Dešanel.

U glavnim ulogama ćete primetiti: Zoi Dešanel, Džejka Džonsona, Maksa Grinfilda, Dejmona Vejansa Mlađeg, Lamorna Morisa, Hanu Sajmon, Danijela Rokofa i Rijanon Rokof.

Nova devojka
foto: Printscreen/Youtube/ iflix Malaysia

,,Nova devojka" govori o veseloj Džes koja se nakon raskida sa dečkom useljava u stan sa trojicom muškaraca. Dinamika koju pronalazi u njima joj pomaže da preboli nedavni raskid.

Čudaci smo, ali šta ćemo kad smo takvi."

Sam početak donosi promene kada cimer Trener biva zamenjen Vinstonom jer odlazi da živi sa svojom devojkom. Nakon toga nastupaju luckaste situacije, mnogobrojne zavrzlame i mnogo zabave. Grupi se takođe pridružuje i Džesina najbolja drugarica Sisi, koja je uspešna manekenka.

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/ iflix Malaysia

Serija je emitovana između 2011. i 2018. godine. Fox je obnovio seriju za sedmu i finalnu sezonu koja se sastoji od osam epizoda, čija je premijera bila 10. aprila 2018. godine.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Novu devojku" treba da pogledaju svi ljubitelji sitkoma, hipsteri i obožavaoci Zoi Dešanel i njenih kolega. Serija je neodoljivo šarmantna i zabavna. Uživati ćete u svakom trenutku.

Bonus video:

04:47

BRZE VESTI 14.07.2022. 14:55

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.