ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Kome još treba ljubav? - "500 DANA LETA"
,,500 dana leta", Foto: Printscreen/Youtube/SearchlightPictures, Printscreen/Instagram/sisters_who_scene_it

melanholično!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Kome još treba ljubav? - "500 DANA LETA"

,,500 dana leta" predstavlja priču o arhitekti Tomu koji se zaljubljuje u novu radnicu Samer kada je upozna na zajedničkom radnom mestu

Objavljeno:

Espreso predlaže da ovaj lepi letnji dan učinite još lepšim uz bezvremenski klasik iz 2009. godine koji nosi naziv ,,500 dana leta".

U glavnim ulogama su zablistali: Džozef Gordon-Levit i Zoi Dešanel.

500 dana leta
foto: Printscreen/Instagram/sisters_who_scene_it

,,500 dana leta" predstavlja priču o arhitekti Tomu koji se zaljubljuje u novu radnicu Samer kada je upozna na zajedničkom radnom mestu. Tom od početka želi ozbiljnu vezu sa Samer, dok ona ipak želi nešto opuštenije.

Volim da budem sama. Veze su haotične i osećanja budu povređena. Kome to treba?"

Tom nerado prihvata iako zna da to ide protiv njegovih želja, jer je to jedini način da zadrži neuhvatljivu Samer. Tako otpočinje njihova priča. Njih dvoje uplovaljavaju u duboko intimnu vezu i to ponovo Tomu daje nadu da će Samer promeniti mišljenje.

1 / 12 Foto: Printscreen/Youtube/SearchlightPictures

Međutim, ona se drži svojih ubeđenja o ljubavi, bez obzira što njih dvoje deluju savršeni jedno za drugo. Njoj nedostaje ,,to nešto" kod Toma, što nije ni sama sposobna da objasni. Na kraju se postavlja pitanje: ,,Hoće li ovaj par uspeti da pronađe zajednički jezik ili je definitivno osuđen na propast?"

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,500 dana leta" treba da pogledaju svi nepopravljivi romantici, (koji su ga sigurno već gledali), kako bi se ponovo podsetili i iznova uživali u fantastičnoj atmosferi ovog ostvarenja. U filmu će takođe uživati i ljubitelji romantičnih filmova koji još uvek nisu pogledali ,,500 dana leta", ali i svi oni koji su nekada bili razočarani u ljubav. Ovde ćete pronaći predivnu utehu.

Bonus video:

02:08

EVO KOLIKA KAZNA ČEKA DOKTORA AKO JE SLOMIO VRAT MILANU! Advokat UŽIVO ispričao sve detalje slučaja: NE BIH DA PREUDICIRAM, ALI...

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.