ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nastavak omiljenog sitkoma koji ćete obožavati - "DŽOI"
,,Džoi", Foto: Printscreen/Youtube/JOEY

luckasto!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nastavak omiljenog sitkoma koji ćete obožavati - "DŽOI"

,,Džoi" predstavlja nastavak legendarne serije ,,Prijatelji", gde obožavatelji imaju priliku da prate život jednog od glavnih likova- Džoija

Objavljeno:

Espreso Vam želi srećan petak! Svaka čast, dogurali ste do kraja i sada je vreme da se počastite urnebesnom komedijom poznatom pod imenom ,,Džoi".

Sjajna lica koja su se istakla u ovom ostvarenju su: Mat Leblank, Andrea Anders, Paulo Konstanzo, Dženifer Kulridž, Drea de Mateo i Migel A. Nunjez J.

Džoi
foto: Printscreen/Instagram/silly_entertainment

,,Džoi" predstavlja nastavak legendarne serije ,,Prijatelji", gde obožavatelji imaju priliku da prate život jednog od glavnih likova- Džoija. Serija ima dve sezone, emitovane u periodu između 2004. i 2006. godine.

Priča počinje kada se Džoi preseli u Holivud kako bi konačno izgradio uspešnu glumačku karijeru. Tamo živi sa sinom svoje sestre 20-godišnjim genijem i naučnikom.

1 / 12 Foto: Printscreen/Youtube/JOEY (Friends Spin-Off)

U novoj sredini je jednako pogubljen i smotan, ali ga to ne sprečava da nastavi da pokušava. Ipak, osobine koje mu nedostaju uspeva da nadoknadi svojom harizmom pri interakciji sa ljudima, čime takođe ,,kupuje" i nakonost svog sestrića.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Džoi" treba da pogledaju svi obožavatelji ,,Prijatelja". Serija ima sličnosti sa svojom prethodnicom, i iako nije dostigla jednaku slavu i prestiž, vredna je pažnje publike zbog neodoljivog humora i izuzetnog talenta celokupne ekipe.

Bonus video:

41:33

USIJANJE 30.06.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.