ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Devojčice mogu sve što i dečaci, ako ne i više - "EN SA E"
,,En sa E", Foto: Profimedia

RAZDRAGANO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Devojčice mogu sve što i dečaci, ako ne i više - "EN SA E"

,,En sa E" se bazira na romanu kanadske autorke Lusi Mod Montgomeri nastalom 1908. godine

Objavljeno:

Espreso Vam ovoga puta, za kraj naporne radne sedmice predlaže da se počastite klasikom iz 2017. godine, tj. serijom ,,En sa E".

Glavne uloge tumače: Ejmibet Meknulti, Džeraldin Džejms, Dalila Bela, Lukas Džejd Zuman, Ejmerk Džet Montaz, R.H. Tomson, Korin Koslo, Dalmar Abuzeid, Kori Gruter Endru, Džoana Daglas i Ešli Stjuart.

En sa E, Eni iz zelenih zabata
foto: Printscreen/Instagram/mutluluk.kokusuu

,,En sa E" se bazira na romanu kanadske autorke Lusi Mod Montgomeri nastalom 1908. godine. Priča govori o devojčici po imenu En koja biva ,,slučajno" usvojena kada Kada starica Marila poseti u obližnje sirotište kako bi ,,preuzela" dečaka, koji će pomoći njoj i njenom bratu Metjuu u radovima na njihovoj farmi u živopisnim Zelenim zabatima.

„Sada sam voljena, ali kada nisam bila, to nije značilo da nisam toga dostojna.”

Tada nailazi na neočekivano otkriće! Njen dečak je zapravo pegava devojčica, riđe kose i blistavog uma čije će ideje promeniti svet. En je devočica sa milion pitanja i milion i jednom pričom. Svi koji je upoznaju obožavaju njenu razdraganu energiju!

1 / 5 Foto: Profimedia

Serija ima dve sezone. Premijerno je prikazana 2017. na CBC-u. Obnovljena je za drugu sezonu u avgustu 2017. i za treću sezonu u avgustu 2018. Ubrzo nakon što je treća sezona objavljena 2019. godine, CBC i Netfliks objavili su da je serija otkazana.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

Seriju ,,En sa E" treba da pogledaju sve radoznale osobe koje konstantno tragaju za nadahnućem i novim informacijama o svetu oko sebe. Enin karakter će Vas prosto oduševiti! Bićete inspirisani da vidite život njenim nežnim očima.

Bonus video:

55:18

REDAKCIJA 07.07.2022. 3. DEO

(Espreso/Ana Klikovac


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.